farve: Sort

Source

Source Gobi sandaler, herre

799 kr.
Source Gobi sandaler, herre
Source
Source Gobi sandaler, herre
799 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere

Source Gobi er en velsiddende vandresandal du vil elske at have på hele vejen ad Caminoen eller andre steder hvor det er varmt og dine fødder ikke vil lukkes inde i sko og støvler.

Gobi er har en kraftig torsionsstiv (tværstiv) sål der sikrer at du ikke vrider rundt hvis du kommer lidt skævt ind på en sten. Sålen hjælper dig med at holde balancen også når du har rygsæk på. Samtidg giver sålen et godt fodfæste på våde overflader hvilket også gør Gobi til et godt valg til alle former for vandsport.

Sålen er bygget op i tre lag. Nederst er slidsålen der består af en særlig gummiblanding som i kombination med et rigtigt skridmønster sikrer at du står godt fast på våde klipper eller tilsvarende glatte overflader.

For at opnå maksimal komfort har Source opbygget slidsålen som en skål. I denne er der lagt god stødabsorberende EVA skum hvilket giver behagelig sandal også når du går langt på hårdt underlag.

Øverst har Source lavet en lille genialitet i form af et tyndt lag EVA-skum med en meget høj densitet som topsål. Dette sikrer ( i modsætning til de fleste konkurrerende mærkers løsning) en anti-lugt der virker da bakterier snavs m.m. ikke trænger ned i selve stødabsorberingen men sidder på topsålen og derfor nemt kan fjernes med en børste og varmt sæbevand.

Topsålen er desuden forsynet med små ventilationskanaler under foden der gør sandalen mindre varm at have på og tillader sved m.m. at kommer væk fra foden.

Unikt for Source sandaler er også X-strap systemet hvor remmene er ikke syet sammen hvilket på Gobi giver dig mulighed for at indstillet remmene over vristen og omkring forfoden uafhængigt af hinanden således at du kan få din sandal til at sidde helt perfekt Også hvis du ikke har en standard fod eller hvis du har to forskellige størrelser på dine fødder!

Ydermere følger remmene i X-strap systemet de store sener og stabiliserer dermed foden i ujævnt terræn.

Remmene fremstillet i Polypropylen der ikke suger vand og har en meget høj slidstyrke så de ikke flosser op. Remmene på Gobi er forsynet med ekstra polstring så du får en behagelig vandresandal som du kan holde ud at have på i flere timer i træk.

Loading...