Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser

279 kr.
Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser
DRUNK ELEPHANT
Slaai - Makeup Melting Butter Cleanser
279 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Slaai er en innovativ rensende balsam, der smelter alle spor af snavs, makeup og solcreme af huden. Den er mild nok til at blive brugt omkring øjenområdet og forvandler sig hurtigt fra olie til mælk ved kontakt med vand. Slaai er hudkompatibel og fjerner ubesværet selv vandafvisende formuleringer og er fri for PEG'er og æteriske olier.Hvad den er formuleret til at gøre:

Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser er formuleret med rene, antioxidantrige frugtekstrakter og -olier, der hjælper med at berolige, plus en nærende afrikansk olieblanding af marula, baobab, kalahari melon, mongongo og ximenia, og renser og fugter uden irritanter eller sensibiliserende stoffer. Slaai er designet til brug på tør hud og fjerner overskydende olie, snavs og makeup fra huden. Ved at tilsætte vand aktiveres Slaai til en mælk, der skylles rent og efterlader en dugfrisk glød.Hvad du ellers skal vide:

Slaai Makeup-Melting Butter Cleanser er en unik formulering, der skal påføres et tørt ansigt med tørre hænder for at begynde at smelte urenheder væk.Nøgleingredienser:

- Nærende frugtsalatblanding en blanding af ikke-duftende beroligende frugtekstrakter (blåbær, kiwi og jordbær) og genopbyggende frugtolier (tranebærfrøolie, acai-frugtolie og vandmelonfrøolie), der hjælper med at trøste + fugte huden.

- Marulafrøolie en superabsorberbar fugtgivende olie med et højt indhold af antioxidanter og omegas 6 og 9, der bevarer og nærer din hud, mens den genopretter sin ungdommelige glød.

- Baobabfrøolie super-gennemtrængende olie, der intenst blødgør og hjælper med at opløse makeup med sit høje indhold af fedtsyrer og dybe fugtgivende egenskaber.
Loading...