GOODIE DAYS
20% på stort set alt skønhed *Eksklusivt til dig som Goodie medlem
Størrelse: 118 ML

Paula's Choice

Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Goodie pris
234,40 kr.
Normal pris
293 kr.
Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
Paula's Choice
Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant
234,40 kr.
293 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
SKIN PERFECTING 2% BHA LIQUID EXFOLIANT fra Paulas Choice er verdenskendt for sine gode, eksfolierende egenskaber. Den nænsomme, lette væske eksfolierer hurtigt døde hudceller, både på overfladen og dybt inde i porerne, for at skabe mere glat, klarere og mere glansfuld hud. BHA (salicylsyre) har antiinflammatoriske egenskaber og hjælper med at reducere hudorme, urenheder, pletter og rødme.

Anvendelse:
Brug en til to gange dagligt efter rensning og toning. Fugt en vatrondel og kom på hele ansigtet, inklusiv øjnene (undgå de lavere øjenvippe-linjer og øjenlåg). Skyl ikke. Produktet bør altid bruges med en fugtighedscreme med bredspektet SPF 30 eller højere, da BHA efterlader huden mere følsom over for solskader.

Vi anbefaler, at du de første 4-6 uger langsomt tilvender huden BHA syre. Dette kan gøres ved, at du de første par uger anvender produktet to gange om ugen og herefter langsom øger til hver aften og herefter oftere. Vær opmærksom på din hud og eksperimenter med, hvad der fungerer bedst for dig.

Produktet indeholder:
SALICYLSYRE/BHA: Primært et eksfolierende middel, fjerner død hud på overfladen og inde i poren. Derfor reducerer den effektivt udbrud og hudorme. Den har også lindrende egenskaber.

GRØN TE-EKSTRAKT: Indeholder potente antioxidanter og hud-lindrende egenskaber og er forbundet med imponerende forskning i forbindelse med dens mange fordele for huden, såsom anti-aldring egenskaber.

METHYLPROPANEDIOL: Kan forstærke ingrediensernes absorbering såsom salicylsyre. Den har også hydrerende egenskaber, der efterlader et blødt, dugfriskt præg på huden.
Loading...