SALE
Yderligere nedsættelser! Få op til 50% på populære brands som Molo og Fliink
farve: Lyserød

Sebra

Silikone tallerken, Fanto, blossom pink

Goodie pris
119,20 kr.
Normal pris
149 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Silikone-tallerken med et stort rum - en perfekt serverings- og opvarmningstallerken, formet som Sebras klassiske elefant, Fanto. Her i farven blossom pink.
Fanto er et ikonisk design fra Sebra, en elefant som i 2020 kunne fejre sit 10-års jubilæum.


Den praktiske silikonetallerken gør det nemt at, servere og opvarme et måltid - hjemmelavet mad, mos eller rester. Tallerkenen tåler at komme i fryseren og køleskabet (max minus 40 grader) og kan gå i mikrobølgeovnen (max 230 grader), så babymad eller et andet måltid hurtigt og let kan opvarmes. Du kan derved forberede eller gemme måltider, for eksempel hvis du en aften har brug for pasning og et let aftensmåltid. Slut med utallige opbevaringsbøtter med forskellige fødevarer - her har du alt samlet... endda direkte på tallerkenen, så serveringen af måltidet bliver hurtigt og nemt. Tallerkenen kan selvfølgelig også bruges til eftermiddagssnacks eksempelvis udskåret frugt, ostestave og rosiner. Når måltidet er spist, kommer du blot tallerkenen i opvaskemaskinen.

Anbefalet alder: 4+ måneder

Brugsanvisning: til servering og opbevaring af mad

Vaskeanvisning: Rengør produktet inden første brug. Tåler opvaskemaskine.

For dit barns sikkerhed og sundhed. ADVARSEL! Benyt kun produktet under opsyn af en voksen. Kontroller produktet hver gang før brug. Kasser ved første tegn på skade eller slitage. Kontroller altid madens temperatur inden servering.

Du er garanteret høj fødevaresikkerhed og et produkt, der lever op til de europæiske og danske fødevarekrav når du anvender denne tallerken.

Produktet er mærket med glas- og gaffelsymbolet, som betyder, at produktet opfylder kravene til fødevarekontaktmaterialer.

Sebra er underlagt den danske Fødevarestyrelses kontrol, da virksomheden sælger tallerkener, skåle, kopper og bestik - alle såkaldte fødevarekontaktmaterialer.
Sebra har i dag det bedst mulige danske kvalitetsstempel i forhold til fødevaresikkerhed nemlig Fødevarestyrelsens Elite Smiley. Elite Smiley opnås kun ved langvarig overensstemmelse med de europæiske og danske fødevaresikkerhedsregler noget der bliver testet og kontrolleret ved adskillige anmeldte og uanmeldte kontrolbesøg. Disse kontrolbesøg har hver gang vist, at Sebra lever op til reglerne. Se den seneste kontrolrapport her.
Silikone tallerken, Fanto, blossom pink
Sebra
Silikone tallerken, Fanto, blossom pink
119,20 kr.
149 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...