Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Shaba Complex - Eye Serum

479 kr.
Shaba Complex - Eye Serum
DRUNK ELEPHANT
Shaba Complex - Eye Serum
479 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

En satinagtig øjenserum formuleret med et kraftcenter af ingredienser til at tackle de vigtigste tegn på ældning under og omkring øjnene, såsom fine linjer, rynker og solskader.Hvad den er formuleret til at gøre:

Shaba Complex Eye Serum indeholder potente doser af sort teferment, niacinamid, kobberpeptider og edelweiss-stamceller, der arbejder sammen for at understøtte et glattere, yngre udseende omkring øjnene. Resultatet er et udhvilet, mere ungdommeligt udseende.Hvad du ellers skal vide:

Shaba Complex Eye Serum bruger ingredienser til at tackle problemerne, ikke til at dække dem.Nøgleingredienser:

- Sort te-fermentering Denne forbindelse hjælper med at udjævne hudens ruhed, forbedre udstrålingen og mindske glykation, en proces, der har vist sig at medføre aldring af hudens udseende.

- Kobberpeptider med antioxidante egenskaber, hjælper med at reducere udseendet af rynker og fremme en mere elastisk fornemmelse af huden.

- Leontopodium alpinum (edelweiss) meristemcellekultur rig på leontopodiske syrer med kraftige antioxidante egenskaber, hjælper med at bekæmpe synlige tegn på ældning som f.eks. rynker.

- Niacinamid en potent hudidentisk, ""celle-kommunikerende"" ingrediens, der forbedrer hudens elastiske følelse, hjælper med at mindske misfarvninger og genopliver en sund tone og tekstur.

- Ubiquinone en potent antioxidant, der let trænger ind og hjælper med at afværge miljømæssige aggressorer og modvirke for tidlige tegn på ældning.

- Hesperidin methyl chalcone et derivat af bioflavonoidet, der findes i citrusfrugter for at hjælpe med at reducere udseendet af aldring under øjnene.
Loading...