farve: Beige

Sebra

Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr.

Goodie pris
1.516 kr.
Normal pris
1.895 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr. er en kvalitetsspecialmadras med sublim liggekomfort, som passer til Sebra Sengen, Baby & Jr.
Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr. er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret (2076-313 DTI). En produktcertificering, der garanterer dig som forbruger, at det færdige produkt ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige kemirester.

Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr. passer til Sebra Sengen, Baby & Jr. Sebra Madrassen er en todelt specialmadras med afrundede hjørner, som gør at madrassen passer til Sebra Sengen, Baby & Jr. både i babystadiet og som udtrukket juniorseng. Brug det største madrassstykke i den første periode og tilføj det lille tillægsstykke til fodenden af sengen, når sengen trækkes ud til juniorseng.

Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr. består af en kerne, der er fremstillet af skumformen Pantera®, der særligt er kendt for sin gode åndbarhed og komfort. Toppen af madraskernen er skåret i tern, hvilket fordeler vægten og giver dit barn en god støtte. I produktionen benyttes udelukkende low emission råvarer og MDI-baseret skum og den ensartede sammensætning giver en bedre stabilitet, en betydelig bedre fjedringskarakteristik, god ventilering og en madras, der ikke er modtagelig for fugt. Pantera® er 100% genanvendeligt og er brandsikker uden specielle brandhæmmende additiver.
Madrassen er betrukket med et quiltet bomuldsvelour-betræk med Sebra logo. Hvert madrassstykke har en YKK-lynlås, så afmonteringen gøres let.

Maximum invendige mål på babysengen, som madras­sen egner sig til: 112,5 cm x 70 cm.
Maximum invendige mål på junior­sengen, som som juniormadrassen (baby + junior tillægstykke) egner sig til: 155 cm x 70 cm.

Vigtigt!
Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr. har afrundede hjørner og er en special madras til Sebra Sengen, Baby & Jr. Anvend baby-ma­drassen når Sebra Sengen er sam­let som babyseng og tilføj junior tillægsstykket, når sengen træk­kes ud til juniorseng. Placér ikke junior tillægsstykket ovenpå ba­by-madrassen, men i forlængelse af hinanden. Brug ikke produktet, hvis dele af den er knækket, revet itu el­ler mangler, og brug kun reservede­le, der er godkendt af Sebra.

ADVARSEL
Anvend ikke mere end én madras i sengen (babyseng og udtræks-seng).
Vær opmærksom på risikoen forbundet med åben ild og andre kraftige varmekilder, fx. elektriske varmeovne, gasovne osv. i nærheden af barnesengen. (vugger og tremmesenge).
Testet og godkendt i henhold til EN16890:2017 (Børnemøbler - madrasser til tremmesenge og vugger).

Materiale
Betræk: 100% bomuldsvelour.
Madras: Pantera®-skum.

Vedligehold
Madrassen er udviklet til at kunne følge barnet og Sebra Sengen, Baby & Jr. i de første mange leveår og du kan forlænge madrassens levetid, hvis du vedligeholder den og passer godt på den.

Brug en rullemadras og eventuelt et vådliggerlagen, som kan beskytte madrassen mod eksempelvis urin, gylp, savl, opkast og sved.
Vend især det største madrasstykke 2-4 gange årligt, så hoved- og fodende bytter plads og så madrassen ikke former sig kraftigt efter dit barns anatomi.
Støvsug gerne madrassen engang imellem for at udgå, at støv og snavs trænger ind og husk at lufte ud.
Vi anbefaler ikke at lade en madras gå i arv fra barn til barn af hygiejniske og fysiologiske årsager.

Vaskeanvisning
Betræk: maskinvask 60°c skånsomt. Må ikke bleges. Må ikke tørretumbles. Stryges ved maksimal tempe­ratur (110°c), damp kan forårsage skade. Kemisk rensning tilladt. Betrækket bør monteres i let fugtig stand.
Madras: håndvaskes.
Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr.
Sebra
Sebra Madrassen, Harmony, Baby & Jr.
1.516 kr.
1.895 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...