Magisk julemiddag

Årets mest magiske måltid er en symfoni af saftig and og sprøde svær, der fylder hele huset med den umiskendelige duft af jul, allerede inden, det lander på bordet. Bestil julemaden nemt og hurtigt inden d. 20. december. Find din bestillingsliste her, som du kan udfylde og aflevere i slagterafdelingen på Kgs. Nytorv eller sende på mail til slagterkn@magasin.dk.

Så meget skal du beregne per person

Det er svært at vurdere, hvor meget der spises juleaften, men vores dygtige slagtere har lavet nedenstående huskeregler for, hvor meget mad en person normalt spiser på sådan en aften. Og så skal du selvfølgelig huske at tage hensyn til dine gæsters smag og appetit. Får I både and og steg så justér anden ned til 300g. og stegen ned til ca. 150-180g. pr. person.

450g hel and eller 150-200g andebryst
150g skrællede hvide kartofler
150g brunede kartofler
1 dl sovs
30-40g rødkål
1/2 bagt Belle de Boskoop æble m. ribsgele

Festligt nytår

Skal der være garanti for mørt og lækkert kød til årets sidste fest, så står Mad&Vin klar med noget af det bedste og mest eksklusive kød til den helt perfekte nytårsmenu. Bestil lækkert og mørt kød til nytår inden d. 29. december. Find din bestillingsliste her, som du kan udfylde og aflevere i slagterafdelingen på Kgs. Nytorv eller sende på mail til slagterkn@magasin.dk.

Loading...