Karmameju Skincare

Scalp Brush, ACTIVATE

149 kr.
Scalp Brush, ACTIVATE
Karmameju Skincare
Scalp Brush, ACTIVATE
149 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
Forlænget byttefrist indtil 30 dage efter genåbning.
ACTIVATE hovedbundsbørste renser, eksfolierer og stimulerer hårbunden. Massér i vådt eller tørt hår for at fremme hårvækst og forebygge hårtab.
ACTIVATE børster liv i hovedbunden, fjerner ophobning fra døde hudceller, overskydende talg, forurening, stylingprodukter og snavs, og rydder derved vejen for styrkede hårstrå, alt imens de masserende bevægelser kan afhjælpe muskelspændinger og hovedpine.
Hovedbundsbørstning med Karmameju scalp brush er velegnet til både voksne og børn og alle typer hår.

Anvendelse
Anvend i tørt, fugtigt eller vådt hår i 2-3 minutter. Undgå store cirkulære bevægelser for at forhindre, at håret filtrer.
I vådt hår: Påfør shampoo, balsam eller hår kur. Anvend blide tryk og massér hovedbunden i cirkulære og/eller zigzag-bevægelser over hele hovedbunden med ekstra opmærksomhed på områder, hvor du ønsker at fremme hårvækst.
I tørt eller fugtigt hår: Børst håret grundigt. Anvend blide tryk og massér hovedbunden i cirkulære og/eller zigzag-bevægelser over hele hovedbunden med ekstra opmærksomhed på områder, hvor du ønsker at fremme hårvækst. Anvend evt. sammen med HERO pH solution 02 i hovedbunden efter hårvask.
Hovedbundsbehandling: Massér en nærende olie i hårbunden med dine fingerspidser, og lad den sidde i 30 minutter. Massér med børsten ligesom beskrevet ovenfor. Olie opløser fedt og snavs i hovedbunden.
Til styling: Påfør stylingprodukt til håret, og massér blidt med børsten som beskrevet ovenfor for at øge volumen og give et løft til hårrødderne.

Vedligeholdelse
Vask ACTIVATE i en mild shampoo. Hæng den til tørre væk fra direkte varme.
BEMÆRK! Det er normalt, at huden rødmer en smule. Sørg for ikke at børste for hårdt, undgå områder med irriteret, sart eller beskadiget hud og vær ekstra forsigtig omkring hævede modermærker og hudafskrabninger. Holdes væk fra småbørn og dyr.

Materiale
Karmameju scalp brush er et beauty tool fremstillet i blød, hygiejnisk silikone, en afart af plastik, som har en naturlig blødhed, der gør, at det ikke er nødvendigt at anvende kemikalier som fx ftalater. Materialet tåler høje temperaturer og kan derfor skoldes ifm. rengøring, hvis nødvendigt.
Loading...