DIOR

Sauvage Eau de toilette

580 kr. - 1.380 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Sauvage er resultatet af kreativitet inspireret af store, åbne sletter. En lyseblå himmel, der dominerer et hvidglødende, klipperigt landskab.

De stærke vindstød af citrus i Sauvage Eau de Toilette forankres i aromamolekylet ambroxan, harpiksagtig elemi og uforarbejdet træ, der binder det hele sammen.

Denne letgenkendelige parfume til mænd er hurtigt blevet en signaturduft, og særligt parfumens intense maskulinitet har gjort den unik*.

Som en dyb indånding af frisk luft består Sauvage Eau de Toilette af en vovet sammensætning, som henvender sig til manden, der tør stå ved sig selv.

Du kan genopfylde din 30ml eller 100ml Sauvage Eau de Toilette-flasker (fremgår af bagsiden af 30ml flasker og på undersiden af 100ml flasker).

* Hos Dior.

""Jeg brugte manden som udgangspunkt, da jeg skabte Sauvage. En stærk og umiskendelig maskulinitet. Ligesom billedet af en mand, der bryder med både tid og mode.""
François Demachy, parfumer for Dior.

De naturlige ingredienser er nøje udvalgt og doseret. Essensen af parfumen forstærkes af de sprudlende undertoner af bergamotappelsin. Ambroxan frigiver en stærk duft af uforarbejdet træ. For at kunne skabe Sauvage bad François Demachy om en bergamot af en helt særlig kvalitet. En eksklusiv bergamot, som han udviklede i samarbejde med lokale producenter for at opnå en bestemt Dior-signatur. Efter at have groet under den varme sol i italienske Calabrien udvikler bergamotappelsinen nogle mere frugtagtige og lettere peberagtige facetter.
Sauvage Eau de toilette
DIOR
Sauvage Eau de toilette
580 kr. - 1.380 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...