farve: Grå

Salomon

Salomon Outpulse vandresko, dame

999 kr.
Salomon Outpulse vandresko, dame
Salomon
Salomon Outpulse vandresko, dame
999 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere

Salomon Outpulse er en trail inspireret vandresko der er et godt valg til alle former for sommervandring uanset om du skal en tur i forårsskoven udfordret dig selv på stejle klipper og stier i bjergene eller skal afsted på langdistancevandring på en af Europas mange pilgrimsruter Hærvejen fra Hirtshals til Padborg eller krydse alperne fra München til Venedig

Outpulse er i et trail-inspireret design og særligt i opbygning af sålen trækker Salomon på deres store viden og erfaring med både trail-sko. 

Skoen er unikt opbygget med et drop på hele 10mm og kurvet så du får en rullende og dynamisk skridtafvikling så du kommer let og ubesværet afsted og får en god vandrerytme. 

I mellemsålen ligger en Energy Plate der er en TPU-plade som giver en fjedereffekt der hjælper dig med at udnytte energien i hvert eneste skridt så du får maksimalt ud af anstrengelserne.

Mellemsålen er opbygget i Fuze Surge blød EVA-skum der giver dig en virkelig god komfort og aflastning undervejs mens Contragrip ydersålen med sin optimerede profilering giver dig et godt vejgreb og fodfæste på både våde og glatte underlag.

Outpulse er skåret til kvinder og forsynet med en stabil hælkappe der sammen med den torsionsstive sål sikrer at du får god ankelstøtte når du er afsted i ujævnt terræn. Den gode pasform sikres af Salomon Sensifit der får skoen til at sidde perfekt og komfortabelt omkring foden. 

Overdelen er fremstillet i slidstærkt og åndbart der på de mest kritiske slidpunkter og i snuden er forstærket så foden er godt beskyttet mod stød og slag når du bevæger dig gennem ujævnt og udfordrende terræn.

Alt i alt er Salomon Outpluse en super gennemarbejdet vandresko og er godt valg til dig der til sommervandring vil have en let og komfortabel sko der hjælper dig med at gå hurtigt og effektivt i alle former for terræn.

Loading...