2 for 20%
20% på masser af hårpleje, fx Ouai, Kérastase & Moroccanoil. Shop her
Størrelse: 50 ML

Estée Lauder

Resilience Night Firming Face and Neck Cream

1.205 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Resilience Multi-Effect Night Firming Face and Neck Cream er en ansigtscreme, der giver intensiv hydrering og næring hele natten igennem. Mens vi hviler om natten, arbejder vores hud aktivt på at regenerere og reparere sig selv. Denne aktive natcreme arbejder målrettet på at opstramme og udglatte huden, hvilket resulterer i en fornyet og forfrisket udstråling hver morgen. Dens formel stimulerer hudens naturlige fornyelsesproces og styrker dens understøttende elementer, herunder vigtige proteiner, der bidrager til at give huden et mere spændstigt udseende. Uanset din hudtype vil du vågne op til en strålende glød og en følelse af fornyet vitalitet.

Resilience Multi-Effect Night Firming Face and Neck Cream er velegnet til alle hudtyper og er det perfekte supplement til din natlige hudplejerutine.

Det gør produktet:
Indeholder Estée Lauders avancerede Tri-Peptide Complex, der i in vitro-tests har vist sig at øge mængden af kollagen med 124 % på blot 3 dage og efterlader en hud, der både føles og ser glattere ud.
Velegnet til halsområdet.

99 % af kvinderne i et testpanel sagde, at huden øjeblikkeligt føles mere fugtet.*
Rynker synes markant reduceret. Huden ser glattere ud. Helt op til 95 % af kvinderne oplyste, at deres hud så yngre ud på blot 4 uger.**
*Forbrugertest på 104 kvinder.
**Forbrugertest på 104 kvinder, der brugte Resilience Multi-Effect-dagcremen til normal/kombineret hud om morgenen og Resilience Multi-Effect Night-natcremen om aftenen.
Resilience Night Firming Face and Neck Cream
Estée Lauder
Resilience Night Firming Face and Neck Cream
1.205 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...