2 for 20%
20% på masser af solcreme, selvbruner & aftersun. Shop her
Størrelse: 50 ML

Estée Lauder

Resilience Tri-Peptide Face and Neck Cream SPF 15

1.150 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face and Neck Creme Normal/Combination SPF 15 er en eksklusiv ansigtscreme, der fremmer en ungdommelig hud. Den er beriget med det avancerede Tri-Peptide kompleks, som stimulerer produktionen af kollagen med en imponerende 124% på kun 3 dage. Udover dette indeholder den kraftfulde antioxidanter og SPF 15, der effektivt beskytter huden mod miljømæssige påvirkninger, som kan nedbryde kollagen. Cremen styrker hudens fugtbarriere, reducerer synligt fine linjer og efterlader huden silkeblød.

Ansigtscremen er velegnet til normal/kombineret hud.

Det gør produktet:
Med sin bredspektrede SPF 15 og antioxidante egenskaber bidrager ansigtscremen til at modvirke tabet af hudens fasthed forårsaget af miljømæssige påvirkninger. Den innovative IR-Defense-teknologi hjælper yderligere med at bevare hudens fugtbarriere, hvilket resulterer i en fyldig og mere strålende hud. Ansigtscremen giver intens hydrering.

99 % af kvinderne i et testpanel oplevede, at deres hud øjeblikkeligt føltes fugtet, blødere og glattere.* Rynker synes markant reducerede, og huden fremstår mere jævn.

*Forbrugertest på 104 kvinder, der bruger cremen til normal/kombineret hud. Påfør produktet efter dit serum.
Resilience Tri-Peptide Face and Neck Cream SPF 15
Estée Lauder
Resilience Tri-Peptide Face and Neck Cream SPF 15
1.150 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...