Pestle & Mortar

Renew Gel Cleanser 100 ml.

Goodie pris
260 kr.
Normal pris
325 kr.
Renew Gel Cleanser 100 ml.
Pestle & Mortar
Renew Gel Cleanser 100 ml.
260 kr.
325 kr.
Forlænget returret indtil 24/01-22
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Returnér indtil 24/01-2022. Læs mere
Dobbelt rensning af huden er en kunst indenfor hudpleje. Erase Cleansing Balm & Renew Cleansing Gel er med at omdanne dobbeltrens til en førsteklasses problemfri rutine. Dette hudplejesystem er ikke blot det første af sin slags, det fjerner også enhver tvivl om anvendelsen og fordelene ved dobbeltrens af huden ved at tilbyde både de rigtige produkter og den vejledning, der er nødvendig for at rense som en professionel hudterapeut og giver en forbedring af både hudens udseende og følelse.

I step 2 introduceres Renew, en let gelrens, som ikke kun fjerner makeuprester fra den første rensning, men som også fjerner forurening, overskydende talg og snavs fra huden. Derudover beskytter Renew huden takket være superoxid dismutase, et ”helte” ingrediens, der hjælper med at bekæmpe superoxid toksicitet. Det forfriskende renseprodukt indeholder også papaya og mango som mindsker porer og forbedrer hudens tekstur og giver huden en smuk glans.

3 FORDELE:
- Forebygger rynker, fine linjer & Alderspletter. Superoxiddismutase beskytter mod superoxidtoksicitet, de mest almindelige frie radikaler i kroppen, forebygger rynker, fine linjer og alderspletter.-
- Forbedrer hudens Struktur & Tone. Enzymer fra Papaya og mangofrugt forbedrer hudens struktur og tone, trækker porerne sammen og tilfører huden en smuk glød.
- Fjerner tilstoppede Porer: Meadowfoam seed oil fjerner tilstoppede porer og tillader huden at ånde.

Sådan gør du:
1 pump påføres tør hud og hals og ansigt masseres blidt med opadgående strøg. Den bløde frottéside af ansigtskluden vædes med varmt vand, vrides op og Renew fjernes. Anvendes morgen og aften for at opnå det bedste resultat.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
Loading...