3 for 2
Shop solpleje fra Karmameju. Få 3 produkter, betal kun for 2.
Størrelse: 200 ML

Estée Lauder

Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Treatment lotion

1.250 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Hemmeligheden bag evig skønhed. Intens fugtende og plejende lotion, som lysner og udjævner hudtonen, og efterlader huden silkeblød og behagelig.
Brug den som en del af dit Ultimate Lift Regenerating Youth-ritual, forbered huden til de efterfølgende hudplejeprodukter og genskab hudens ungdommelige glød. Genskaber hudens ungdommelighed og vitalitet. Blomsten ensian har en ekstraordinær evne til at trives i Himalayas ekstreme og kolde miljøer. Blomsten med de særlige regenererende egenskaber formår at vokse i næringsfattig jord i meget store højder med skadelige UV-stråler og hård frost. Når den vilde blomsts stilk bliver magentarød, kan håndhøsten begynde. Takket være en omhyggelig ekstraktionsproces er det muligt at isolere og koncentrere blomstens dyrebare energi i Re-Nutriv. Resultatet er et udsøgt, koncentreret og regenererende ekstrakt, som genopliver hudens naturlige reparationsmekanismer. Huden genskaber sin ungdommelige glød og styrkes mod fremtidige ældningstegn. Re-Nutriv. Lev et liv med ekstraordinær skønhed.
Anvendelse
Dup forsigtigt på ren, tør hud morgen og aften, inden påføring af serum. Undgå øjenområdet. Brug solbeskyttelse hver dag. Fugter og giver en jævn hudtone. Efterlader huden blød og behagelig.
Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Treatment lotion
Estée Lauder
Re-Nutriv Ultra Lift Regenerate Youth Treatment lotion
1.250 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...