Super Bazaar
Op til 50% på udvalgte skønhedsfavoritter
Størrelse: 30 ML

Pestle & Mortar

Pure Hyaluronic Serum 30 ml.

325 kr.
Pure Hyaluronic Serum 30 ml.
Pestle & Mortar
Pure Hyaluronic Serum 30 ml.
325 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
PURE HYALURONIC SERUM er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.

Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød – uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret.

En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formelkan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at ”kage” eller sætte sig i linjer og rynker.

3 fordele:
Sensitiv hud, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes.
Målrettet de fine linjer, det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling.
Letvægtsformel, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød.

Sådan gør du:
2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
Loading...