NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 3.50 g

Estée Lauder

Pure Color Lipstick Creme

335 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Et power look til hvert power move.
Denne holdbare læbestift mætter læberne med farve, som er designet til at gøre indtryk og passe alle hudtoner. Den supereffektive læbestift holder farven i 10 virkningsfulde timer, samtidig med at den modvirker, at farven løber ud eller lægger sig i de fine linjer.

Cremet finish: Dimensionel farve, der glider let hen over huden og giver en glat, satin finish. Fuld dækkende læbestift, der giver fylde og er nærende og plejende. (Ønsker du flere farver? Se også vores matte og højglansfinishes.)

Det naturligt udvundne Moisture Lock Complex* giver læberne ekstra pleje, mens du har det på. Læberne ser øjeblikkeligt fyldigere og glattere ud, med et mere defineret og skulpteret udseende over tid selv efter læbestiften er fjernet.
Den klogt designede læbestift er perfekt formet til at hjælpe med at skulptere dine læbers kurver med ubesværet præcision.
Det gyldne etui med magnetisk hætte er en fornøjelse at have og holde på i hånden. Gennemtænkt design, der kan geopfyldes i et udvalg af vores mest eftertragtede læbestiftnuancer.

#LeaveYourMark: Denne superholdbare læbestift er til alle uanset lejlighed. Se alle musthave-nuancerne i 3 trendy finishes.

INDHOLDSSTOFFER: Moisture Lock Complex
Vores rige, naturligt udvundne* Moisture Lock Complex indeholder en blanding af effektive olier samt et kraftfuldt planteekstrakt, der øjeblikkeligt plejer læberne og giver fylde, samtidig med at fugten bevares på læberne over tid.
Effektiv olieblanding: Rød hindbærfrøolie, meadowfoam-frøolie og abrikosfrøolie nærer og plejer læberne.
Ekstrakt af salicornea-urter: Kraftfuldt planteekstrakt, der bevarer læbernes fugt og velvære over tid.


*Iht. ISO-standard 16128. Fra planter, mineraler uden råolie og/eller vand. Påfør én gang for at få et lækkert strejf af farve, eller fortsæt med at opbygge dækningen og forstærke farveeffekten af denne langtidsholdbare læbestift.
Pure Color Lipstick Creme
Estée Lauder
Pure Color Lipstick Creme
335 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...