Størrelse: 20 ML

DIOR

Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced

1.610 kr.
Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced
DIOR
Prestige Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced
1.610 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced er Dior Prestige-øjenkonturserum, der genopretter øjnenes ungdommelige udtryksevne.
Øjenserummets formel, der består af 97 %* ingredienser af naturlig oprindelse, indeholder den tredobbbelte kraft i rose de Granvilles: Den revitaliserende styrke af de 22 mikronæringsstoffer fra blomsten og frugten kombineres med saftens genopbyggende kraft** for at hjælpe med at korrigere udtrykslinjer fremkaldt af tidens påvirkning og det moderne liv, som f.eks. eksponering for skærme.
Den nye, ergonomiske applikator omfavner øjnenes konturer, smilerynker og panderynker. På denne gyldne blomsterkrone med forfriskende styrke komplementerer 11 roterende, stimulerende mikroperler med udglattende effekt helt ideelt øjenserummets effektivitet.
Den friske tekstur trænger ind på et øjeblik og mindsker synligheden af mørke rande og poser under øjnene. Øjnene ser friske, udhvilede og synligt strålende ud. Dag for dag udglattes rynker og fine linjer omkring øjnene. Øjnene ser større ud, så de genvinder deres udtryksfulde udtryk og afslører en ekstraordinær skønhed.
* Mængden er beregnet ud fra ISO 16128-1 og ISO 16128-2 standard. Procentdelen af vand inkluderet. De resterende 3 % af ingredienserne bidrager til formlens ydelse, sanselige appel og stabilitet.

** In vitro-test af ingrediens.
Loading...