Størrelse: 4 stk, 200ml, 200ml, 30ml

SoKind

Pregnancy Skin Care Kit - hudpleje til kvinder

995 kr.
Pregnancy Skin Care Kit - hudpleje til kvinder
SoKind
Pregnancy Skin Care Kit - hudpleje til kvinder
995 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Pregnancy Skin Care Kit er skabt til de forandringer din hud møder under og efter din graviditet. Produkterne i dette Kit er formuleret med naturlige ingredienser af højeste kvalitet uden at gå på kompromis med tryghed eller virkning af produkterne.Effekten:

- Reducerer synligheden af strækmærker

- Fugter huden i dybden med naturlige ingredienser

- Beskytter hudbarrieren gennem og efter graviditetProdukterne er formuleret og produceret i Danmark og leveres i bæredygtigt emballage. Fri for farve, alkohol og parfume. Alle Sokind produkter er veganske, allergi-certificerede og er ikke testet på dyr.
De 4 produkter i Pregnancy Skin Care Kit består af:Blissful Moments består af 4 x sheet-masker virker som den bedste og mest intense fugt-booster. Huden på maven fortjener ekstra meget kærlighed mens den vokser, ligesåvel senere når den trækker sig sammen igen. Maskerne er fyldt med agurk, aloe vera ekstrakt og bisabolol.Sådan bruger du produktet:
Fold masken ud, læg den over maven, og lad den virke i 10-15 minutter. Træk derefter masken af og massér den overskydende serum ind i huden. Dette vil hjælpe med, at lukke fugten inde og derved udnytte de naturlige ingrediensers nærende egenskaber.OBS* Da huden er ekstra føsom under graviditet, kan nogle kvinder opleve, at huden rødmer. Dette går væk af sig selv og er ikke farligt. Produktet indeholder kølenende agurk, der hos nogle kan forårsage denne rødme.
Silky Essential er en body lotion som er fyldt med effektive antioxidanter, vitamin E og aktive, naturlige ekstrater som er med til at beskytte huden. Den lette og absorberbare bodylotion gennemfugter huden samtidig med at være skræddersyet til gravide kvinder.Sådan bruger du produktet:

Massér Silky Essential ind på den nyvaskede hud - fokuser på de tørre områder. Smør produktet på huden med blide, cirkulære bevægelser for at fremme hudens mikrocirkulation.
Love Lines er formuleret med en effektfuld blanding af naturlige antioxidanter og fedtsyreholdige olier, som kan reducere synligheden af strækmærker i både farve og dybde. Via naturlige, aktive ingredienser bliver produktionen af kollagen stimuleret og hudens struktur genoprettet naturligt.Sådan bruger du produktet:

Massér Love Lines ind i huden hver dag - med fokus på de områder der har tendens til strækmærker eller hvor strækmærker allerede er opstået.
Pure Kindness er en naturligt reparerende og fugtgivende creme til ømme brystvorter med sår og revner. Pure Kindness er formuleret med fedtsyreholdige olier og naturlige antioxidanter for at kunne reparere og genopbygge huden med det samme.Sådan bruger du produktet:

Lad huden lufttørre og påfør herefter en lille mængde Pure Kindness efter hver amning eller efter behov. Benyt 1-2 pump ved påføring og sørg for at opvarme produktet inden påføring på oversiden af hånden. Sørg for at smørre hele brystvorten og området omkring for en optimal gennemfugtning og beskyttelse. Cremen behøves ikke at blive vasket af inden amning.
Loading...