Log ind
GOODIE DAYS
Få 25% på YSL og Armani. Shop her

Prada

Prada Paradoxe Eau de Parfum

Goodie pris
Fra 500 kr.
Normal pris
Fra 625 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Prada Paradoxe Eau de Parfum
Prada
Prada Paradoxe Eau de Parfum
Fra 500 kr. - 960 kr.
Fra 625 kr. - 1.200 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Prada Paradoxe Eau de Parfum, den nye ikoniske signaturduft fra Prada. Denne feminine blomsterduft er en invitation til at udforske og udtrykke kvinders mange dimensioner. Fejringen af aldrig at være den samme, men altid sig selv.

EN TIDLØS BLOMSTERBOUQUETS AVANT-GARDE-SIGNATUR
En duft af blomster og rav, der omfavner paradokserne af ikoniske ingredienser og afslører nye duftoplevelser. Genopfinder friskheden med den første neroliknop-ekstrakt for PRADA, der fanger blomstens friske dimension. Genopfinder sensualiteten med AmbrofixTM, et biokonverteret rav, der afslører en livlig varme. Genopfinder intensiteten via et nyt revolutionerende musk-molekyle: SerenolideTM, der giver en intens, men diskret og behageligt duft, der kan mærkes lige fra starten.

DEN IKONISKE TREKANT ER GENOPFUNDET
Paradoxe genopfyldelig flakon indeholder selve essensen af Prada og genopfinder brandets mest ikoniske kode: det trekantede logo. Vippet, men alligevel stabil, flakonens radikale form blødes op af afrundede vinkler, mens duftens fine koral/pink farve står i skarp kontrast til den dybsorte hætte og Pradas logo.

EN DYREBAR FLASKE, DER ER FREMSTILLET TIL AT HOLDE
Prada Paradoxe Eau de Parfum-glasflaskerne er designet til at begrænse deres vægt og brug af glas, og kasserne er lavet af et mere bæredygtigt valg af papir og pap. Hele Prada Paradoxe-serien kan genopfyldes, hvilket giver mindre emballagemateriale. En enkelt 50 ml flaske Prada Paradoxe og en 100 ml refill hjælper med at undgå brugen af 40 % færre materialer i alt i modsætning til tre flasker med 50 ml Prada Paradoxe. Dette omfatter 29 % glas, 67 % metal, 46 % plast og 39 % pap. Refill-flaske sælges separat.
Loading...