2 for 20%
20% på masser af solcreme, selvbruner & aftersun. Shop her
Størrelse: 15 ML

Helena Rubinstein

Powercell Skinmunity Youth Reinforcing 24H Eye Care

750 kr.
Udsolgt
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Helena Rubinstein Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Eye Creams formel er forstærket med en koncentreret dosis af aktive ingredienser, som er effektive til at forbedre og pleje det sarte øjenområde. Den forbedrer udseendet af træthedstegn, som poser under øjnene og mørke rander.

Øjencremen er en del af Helena Rubinstein Powercell Skinmunity serien, som er blevet til i samarbejde med Dr. Jean Lemaitre. Sammen i identificerede de tidligt de vegetabilske stamceller fra Samphire som en særlig potent hudplejealieret og var en af de første, til at bruge dem i hudpleje allerede i 2010. Samphire-ingrediensen hjælper med at beskytte og forbedre hudens naturlige barriere og er under stadig forskning for konstant optimering af denne "grønne juvel" i hudpleje.

Rutine

For at give huden de bedste forudsætninger startes din hudplejerutine med at rense huden med Pure Ritual Care-in Lotion, der forbereder huden og gør den klar. Derefter bruger du din Powercell Skinmunity Serum. For at fugte det sarte øjenområde bruges Powercell 24h Youth Eye Care, som duppes let omkring øjnene. For at afslutte din rutine bruges Powercell Skinmunity Cream, der styrkes hudens forsvarsmekanismer så huden beskyttes mod de negative påvirkninger.
Powercell Skinmunity Youth Reinforcing 24H Eye Care
Helena Rubinstein
Powercell Skinmunity Youth Reinforcing 24H Eye Care
750 kr.
Udsolgt
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...