Helena Rubinstein

Powercell Skinmunity Serum

1.150 kr. - 2.000 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Et ikon fra starten, der bliver forbedret for at opnå nye resultater. Helena Rubinsteins Powercell Skinmunity Serum booster hudens skønhed. Den plejende serum er bygget på avanceret forskning og er bl.a. beriget med planteekstrakt fra Samphire, der booster cellefornyelsen i hudens overflade, styrker den beskyttende hudbarriere og dermed dens forsvar. Powercell Skinmunity Serum er en let serum, der giver en umiddelbar følelse af friskhed og blødhed. Huden opleves mere glat, strålende og sund.

I samarbejde med Dr. Jean Lemaitre, identificerede Helena Rubinstein brandet tidligt de vegetabilske stamceller fra Samphire som en særlig potent hudplejealieret og var en af de første, til at bruge dem i hudpleje allerede i 2010. Samphire-ingrediensen hjælper med at beskytte og forbedre hudens naturlige barriere og er under stadig forskning for konstant optimering af denne "grønne juvel" i hudpleje.

De særlige fordele ved Powercell Skinmunity hudplejeserien er en styrket hudbarriere med forbedret cellefornyelse, som giver en styrket glød og mere udstråling.

Rutine
Powercell Skinmunity Serum er centrum af enhver hudplejerutine, da den booster hudens skønhed. For at give huden de bedste forudsætninger startes din hudplejerutine med at rense huden med Pure Ritual Care-in Lotion, der forbereder huden og gør den klar. Derefter bruger du din Powercell Skinmunity Serum. For at fugte det sarte øjenområde bruges Powercell 24h Youth Eye Care, som duppes let omkring øjnene. For at afslutte din rutine bruges Powercell Skinmunity Cream, der styrkes hudens forsvarsmekanismer så huden beskyttes mod de negative påvirkninger.
Powercell Skinmunity Serum
Helena Rubinstein
Powercell Skinmunity Serum
1.150 kr. - 2.000 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...