GOODIE DAYS
20% på stort set alt skønhed *Eksklusivt til dig som Goodie medlem
Størrelse: 30 ML

Pestle & Mortar

PESTLE & MORTAR Pure Hyaluronic Serum 30ml

Goodie pris
260 kr.
Normal pris
325 kr.
PESTLE & MORTAR Pure Hyaluronic Serum 30ml
Pestle & Mortar
PESTLE & MORTAR Pure Hyaluronic Serum 30ml
260 kr.
325 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
PURE HYALURONIC SERUM er målrettet fine linjer, træt hud og tørhed og tilfører huden sund glød og fornyet udstråling.

Huden absorberer den lette, duftfri formel i løbet af få sekunder og efterlades fløjlsblød uden at skinne. Den afgørende forandring består i, at det virker ... og virker i løbet af dage - ikke uger eller måneder! På bare tre dage er huden mere strålende, fine linjer reduceret og hudens elasticitet forbedret.

En lille smule af produktet rækker langt, to dråber serum dag og nat er nok til at opnå synlige resultater og kan bruges under din sædvanlige dag- eller natcreme. Serummet er tilsat vitamin E og kan anvendes på alle hudtyper, det efterlader ingen klæbrig eller fedtet hinde på huden og er alkohol- og duftfrit. Den lette formelkan også bruges som fløjlsagtig glat makeup-primer, der får din makeup til at holde hele dagen uden at kage eller sætte sig i linjer og rynker.

3 fordele:
Sensitiv hud, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fugter og beroliger selv den mest sarte hud, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes.
Målrettet de fine linjer, det lette koncentrat arbejder målrettet mod fine linjer, træt hud samt udtørring og genopretter en sund glød, fylde og udstråling.
Letvægtsformel, Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum er en parfumefri letvægtsformel, som absorberes på få sekunder og efterlader huden fløjlsblød.

Sådan gør du:
2-4 dråber Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum fordeles i ansigtet inden andre cremer anvendes. Anvendes morgen og aften for en ungdommelig og strålende hud.

100% fri for animalsk afledte råvarer, rester af organiske opløsningsmidler, parabener samt parfume og er ikke testet på dyr.
Loading...