Log ind
GOODIE DAYS
20% på masser af skønhed bl.a. Tromborg, MAC & YSL. Shop her
Størrelse: 50 ML

Ecooking

Peel Maske

Goodie pris
174,98 kr.
Normal pris
349,95 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Peel Maske
Ecooking
Peel Maske
174,98 kr.
349,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Effektiv maske med peelende effekt, som udglatter og opstrammer huden.

Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Peelmasken retter op på linjer og rynker, mens den giver huden et mere ensartet og friskere udtryk. Peel Masken er super effektiv og indeholder mange aktive ingredienser, så det er vigtigt, at du læser brugsanvisningen inden brug. F.eks. skal du huske, at du ikke må bruge peelmasken inden du går ud i solen, og at du altid skal rense masken af med lunkent vand og dit favorit-renseprodukt. Og endelig er det vigtigt at vide, at masken får det til at prikke og stikke i huden, men det er helt normalt – og meningen. Det er ligeledes helt normalt, hvis din hud ikke reagerer på masken. Masken virker uanset.

Ecooking Peel Maske har en PH-værdi på 3,5 og indeholder flere aktive ingredienser, bl.a. mælkesyre og AHA-syre. 100% vegansk. Dermatologisk testet. Allergy Certified. Parfumefri.

Anvendelse:
- Peel Masken bruges en gang om ugen. Start med 4-6 minutter – alt efter hudtype. Trap langsomt op for til slut at stoppe på ca. 10-12 minutter pr. gang.
- Rens huden og smør derefter masken på i et jævnt lag og lad produktet virke på huden.
- Hold god afstand fra øjne og mund. Det prikker og stikker i huden, og huden vil være rød bagefter. Derfor anbefaler vi, at du anvender masken om aftenen.
- Fjern forsigtigt masken med lunkent vand. Rens huden grundigt ved at neutraliserer peel masken med dit yndlingsrenseprodukt fra Ecooking.
- Vi anbefaler, at du efterfølgende anvender Ecooking E-Vitamin Boost og Natcreme.
Loading...