Log ind
Goodie Days
20% på udvalgt Sport. *Gælder kun Goodie stjernemedlemmer.
farve: Blå

Patagonia

Patagonia Downdrift Parka, dame

Goodie pris
2.399,20 kr.
Normal pris
2.999 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Patagonia Downdrift Parka, dame
Patagonia
Patagonia Downdrift Parka, dame
2.399,20 kr.
2.999 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Patagonia Downdrift Parka er umiddelbart en retroinspireret dameparka til urban brug men bag det stilfulde ydre gemmer der sig en funktionel vinterfrakke med masser af Patagonias unikke materialer og gode detaljer.

Patagonia arbejder løbende på at sætte det mindst mulige fodaftryk og et af fokusområderne er i størst muligt omfang at genanvende og genbruge.

Ydermaterialet til Downdrift er derfor fremstillet af slidstærkt NetPlus nylon der er fremstillet i genanvendt nylon der kommer fra gamle fiskenet som virksomheden indsamler fra havet og genanvender til produktion af nylon til beklædningsindustrien.

Materialet er slidstærkt helt vindtæt og har fået en DWR-behandling der gør det kraftigt vandafvisende så jakken også kan klare en let byge hvis du bliver overrasket af dårligt vejr i løbet af dagen.

DWR-behandlingen er fri for de hormonforstyrrende flourcarbon-stoffer som ellers bruges i langt de fleste vandafvisende behandlinger.

Downdrift er effektivt isoleret med 600 cuin Recycled Down der er en blanding af gåse- og andedun der genanvendt fra kasserede dunprodukter som indsamles og tømmes for dun der renses og genanvendes i produktion af nye produkter.

Dertil har Downdrift et blødt og komfortabelt for der gør den superbehagelig da foret glider blødt over dit kontortøj og oveni købet har gode åndbare egenskaber hvis pulsen kommer lidt op på turen til og fra jobbet.

Foret et naturligvis også fremstillet i 100% genanvendt polyester.

Downdrift er forsynet med 2-vejs lynlås en detalje du vil elske når du cykler til og fra jobbet.

Parkaen har to store stiklommer så du samtidig kan varme fingrene og passe godt på alt det du gerne vil have med til en aktiv hverdag. Inderlommen passer godt på din telefon og andre værdigenstande. Yderligere er Downdrift forsynet med en effektiv isoleret og 2-vejs justerbar hætte der oveni købet kan lynes af og enten efterlades hjemme eller medbringes i rygsækken hvis du ikke umiddelbart har brug for den.

Bemærk i øvrigt de små ekstra detaljer som fleeceforet krave beskyttelse af hagen ved lynlåsens afslutning lunt og blødt mikrofleece i lommer og stormflappen over lynlåsen der effektivt holder kold vind ude. Måske småting - men det er de detaljer som sikrer at du får et super produkt der både er funktionelt og superkomfortabelt.

Downdrift er fremstillet under en Fair Trade Certificeret produktion der sikrer at arbejderne i produktionen både får en fair løn for deres indsats og ordentlige arbejdsforhold.   

Loading...