Størrelse: 15 ml

Filorga

Optim Eyes 15 ml.

355 kr.
Optim Eyes 15 ml.
Filorga
Optim Eyes 15 ml.
355 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
3-i-1 øjencreme til intensiv revitalisering af øjenområdet. Filorgas populære øjencreme med tredobbelt effekt reducerer mørke rande, hævelse og fine linjer, så dine øjne ikke ser trætte ud. Formlen i OPTIM-EYES øjencreme har fået et ekstra boost, til en mere kølende effekt, hvilket reducerer alle tegn på træthed omkring øjnene.

Hemmeligheden? Optim-Eyes indeholder et kompleks: MELATON-EYES TECHNOLOGY. Hvorfor ikke prøve teknisk hudpleje til øjnene?
• Reducerer mørke rande
• Minimerer hævelse
• Udglatter fine linjer

ØJEN-IMPAKTTEKNOLOGI: Dette kompleks er en kombination af chrysin, der reducerer mørke rande, peptider, der reducerer hævelse og hyaluronsyre, der reducerer fine linjer. En intens tredobbelt effekt på et øjeblik.

MELATON-ØJNETEKNOLOGI: Et kompleks, der kommer fra videnskabelig forskning, indeholder en ny generation af peptid, der genopliver cellerne hver morgen og aften, for maksimal genopretning af hudceller.Nu kan du sige farvel til tegn på træthed omkring øjenområdet!

Et nærmere kig på strukturen: Dens let smeltende tekstur er blevet et ikon og giver dig en unik applikationsoplevelse. Øjencremen kan anvendes til alle hudtyper og er oftalmologisk testet: også velegnet til følsomme øjne.

Skønhedstip: Opbevar produktet i køleskabet for at optimere effekten. Kan bruges som øjenmaske med et tykt lag omkring øjenkonturen. Lad virke i 10 minutter og skyl af. Påfør produktet morgen og aften, påføre forsigtigt produktet rundt om øjenkonturen med spidsen af ringfingeren, fra det indre øjenkrog til det ydre, glem ikke øjenlåget.
Loading...