farve: Deep

Copenhagen Cartel

OCN WEED Women Crop Sweat

899 kr.
OCN WEED Women Crop Sweat
Copenhagen Cartel
OCN WEED Women Crop Sweat
899 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Den klassiske cropped sweatshirt. Men lad dig ikke narre, for vores OCN WEED Women Crop Sweatshirt er nemlig ikke en hvilken som helst sweatshirt. Denne crop sweatshirt udfordrer nemlig normerne, bryder med traditionerne og går forrest for at skabe et klimavenligt alternativ. Den består blandt andet af en innovativ tang-fiber. Brugen af tang i tøj bidrager både til bevarelsen af vores havmiljø, men er også et mere klimavenligt alternativ til konventionel bomuld.

- Indeholder innovative tangfibre
- Vandbesparende materiale
- Cropped fit
- Normal i størrelsen
- Alt indpakning er lavet af genanvendt materiale

Vand er vores livskilde, men allerede nu påvirker vandmangel mere end 40 procent af den globale befolkning, og problemet forventes kun at vokse sig større i fremtiden.

Derfor har vi udviklet et nyt materiale, som vi kalder OCN WEED. Materialet består blandt andet af en innovativ tangfiber, som både er vandbesparende og er dermed mere fremtidssikret i forhold til konventionel bomuld, som kræver ekstreme mængder af vand.

Det fantastiske ved tang er, at det er en naturlig og regenererende ressource, som allerede vokser i frodige mængder i havet. Tangen har faktisk ikke har brug for andet, end det vand, det allerede står i. Det gør tang til en optimal erstatning for den konventionelle bomuldsfiber, og gør det muligt for os at spare på en af planetens mest sparsomme ressourcer - ferskvand - som bomuldsindustrien bruger enorme mængder af.

Loading...