DIOR

Miss Dior Eau de Parfum

640 kr. - 1.570 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Opdag Miss Diors nye eau de parfum en couturedrøm. En flerfarvet komposition med en meget smuk sløjfe på flakonen.

Den nye Miss Dior eau de parfum er en farverig blomsterbuket, som en ""millefiori"", hvor noter af Grasse rose, pæon, iris og liljekonval vækkes til live.
Miss Dior-couturesløjfen, et ekstraordinært smykke, er broderet med et utal af farverige strejf, der er lige så livlige som blomster.

""Alle vores sanser vækkes til live af den nye Miss Dior Eau de Parfums sensuelle blomsterduft. Den hylder de fløjlsbløde og sensuelle roser fremhævet af en frisk liljekonval og krydret pæon omgivet af en pudderagtig iris.""
- Francois Demachy, parfumier hos Dior.

Den elegante, men lidt flabede Miss Dior-sløjfe, der kaldes en ""poignard"" eller ""svalehale"", er en universel signatur, der er kendt som et tegn på anerkendelse inden for couture. I dag er den genopfundet med en luksuriøs fornemmelse af exceptionel savoir-faire. Til at omfavne flakonens hals blev der fremstillet et exceptionelt bånd e et af de mest anerkendte franske båndproducenters bevogtede værksteder, der har været kendt for deres engagement i eksklusive modeshows i årtier. Et jacquardbånd med over 396 tråde og 12.000 sting for hver centimeter blev udviklet efter flere måneders arbejde med traditionelle væve. En udsøgt, sirlig kreation med et væld af pastelfarvede blomster pryder sløjfernes jacquardbånd. Disse centimeter af bånd har krævet lige så megen kreativitet, tid og opmærksomhed som dem, der sætter prikken over i'et på catwalkens fineste kjoler.
Miss Dior  Eau de Parfum
DIOR
Miss Dior Eau de Parfum
640 kr. - 1.570 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...