Log ind
GOODIE DAYS
Få 20% på masser til børnene, bl.a. Konges Sløjd, Name it & Stokke.
farve: 0008

Lego

Mesterdragen Egalt 71809

639,95 kr.
Mesterdragen Egalt 71809
Lego
Mesterdragen Egalt 71809
639,95 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Tag del i Ninjago-eventyret med LEGO Ninjago Mesterdragen Egalt! Dette fantastiske byggesæt bringer den ikoniske Mesterdrage til live med imponerende detaljer og autentiske funktioner. Perfekt til fans af LEGO Ninjago-serien, inviterer dette sæt børn til at udforske den spændende verden af ninjaer og drager.

Funktioner:

Mesterdrage Design: LEGO Ninjago Mesterdragen Egalt præsenterer en imponerende og detaljeret Mesterdrage med store vinger, skarpe kløer og en kraftfuld hale. Dette sæt indfanger essensen af Ninjago-universet og er en frygtindgydende tilføjelse til enhver samling.

Interaktive Funktioner: LEGO Ninjago Mesterdragen Egalt har en justerbar kæbe, bevægelige vinger, ben og hale. Dette giver børn mulighed for at iscenesætte episke kampe og dynamiske flyvemanøvrer.

Fleksibel Bygning: Sættet tilbyder en fleksibel byggeoplevelse, der opfordrer til kreativitet og tilpasning. Børn kan tilpasse dragen efter deres ønsker og skabe deres egne Ninjago-eventyr.

Inkluderer Våben og Tilbehør: LEGO Ninjago Mesterdragen Egalt leveres med våben som katanasværd, og minifigurerne er udstyret med kampudstyr. Dette giver et ekstra lag af spænding til kampe og konfrontationer.

Kreativ Rolleleg: Dette sæt opmuntrer til kreativ leg og historiefortælling, hvor børn kan forestille sig at være en del af Ninjago-verdenen og kæmpe for retfærdighed og balance.

Træd ind i kampen med LEGO Ninjago Mesterdragen Egalt. Dette LEGO-sæt leverer en imponerende drage, minifigurer med karakter og spændende funktioner, der appellerer til Ninjago-fans og entusiaster af leg og eventyr. Skab din egen Ninjago-leg og forbered dig på at opleve den magiske verden af ninjaer og drager.
Loading...