Endeavour® serien er designet af kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg.
Knivens slanke blad giver fri mulighed for at skære kød fra benet eller hvis råt såvel som tilberedt kød skal skæres i tynde strimler. Det er vigtigt at man holder kniven skarp, så husk at bruge strygestål hver gang du skal bruge den lille kokkekniv.
Kniven er håndlavet og fremstillet af Damaskus stål efter gammel japansk damasceringsteknik. Knivbladet består af 67 lag smukt sammensmedet stål. Denne "damascering" giver Endeavour® knivene deres karakteristiske udseende og gør dem ekstremt skarpe og holdbare.
Damasceringsteknikken blev en udbredt teknik i samuraiernes storhedstid og gav sværd-magerne fra Seki et legendarisk ry for deres Damaskus sværd.
Det smukt sammensmedede metal har et håndtag af mørkt pakka wood, der er yderst slidstærkt.
For at sikre at kniven holder sig skarp, anbefales det, at du vasker den i hånden, bruger strygestål jævnligt og opbevarer kniven, hvor den ikke rasler rundt blandt andet køkkenudstyr. F.eks. i knivblokken fra Endeavour®.
Leveringstid: 1-2 hverdage. Goodie medlemmer får fri fragt ved ordrer over 499 kr. Fragten for ikke Goodie medlemmer er fra 24 kr. Du kan bytte og returnere din vare i en af Magasins syv fysiske forretninger eller sende varen retur med posten i 30 dage. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres. Husk at medbringe bon eller ordrebekræftelse på købet.