Log ind
Størrelse: 7.5 ML

Yves Saint Laurent

Mascara Volume Effect Faux Cils

310 kr.
Mascara Volume Effect Faux Cils
Yves Saint Laurent
Mascara Volume Effect Faux Cils
310 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils Mascara. En mascara, der giver stor volumen og en dramatisk false lash-effekt. Denne ikke-udtørrende formel er beriget med B5-provitamin og giver vipperne dybde og gør dem mørkere samt får dem til øjeblikkeligt at se tykkere ud. Nylonfiber-børsten opbygger overdådig volumen ved at dække vipperne fra rod til spids og give et dristigt false lash-look.
Volume Effet Faux Cils er en super lækker mascara, som giver dig uimodståelige vipper og samme effekt som ved brug af falske vipper. Desuden indeholder den en intens vippepleje, som gør dine vipper smukkere - også når du ikke har mascara på.

Rouge Pur Couture giver fyldig og luksuriøs farve med satinblank eller mat finish. Med bare et strøg klæder de luksuriøse og højt pigmenterede farver læberne i intens fugt og antioxiderende pleje. Rouge Pur Coutures smykkeagtige indpakning har YSL's couture-signatur, og læbestiften lover stil med kant kombineret med ultimativ kvindelig styrke. Få en klar farve med enten satinfinish eller mat finish. Formlen med hydrosfærer og naturlige ekstrakter giver velvære og fugt hele dagen.
Loading...