SALE
Op til 50% på tusindvis af mærkevarer
farve: Sort

Mammut

Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame

1.399 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere

Mammut Nova IV Mid LTH er en meget let og super komfortabel vandrestøvle til kvinder. Den er særligt velegnet i terræn hvor en vandresko er for let og en traditionel støvle er for voldsom.

Nova er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender hytte til hytte vandring og pilgrimsvandring som Caminoen og tilsvarende hvor du kan proviantere undervejs og ikke skal bære på telt og kogegrej men hvor terrænet stadig kan være lidt for krævende til sko. Da støvlen har gode åndbare egenskaber og kan imprægneres så den er godt vandafvisende. Den er særligt velegnet til brug i alle former for varmt terræn og til sommervandring.

Nova er skåret og en læst specielt til kvinder og opbygget med Mammuts Rolling Concept der giver god bevægelsesfrihed og skridtafvikling i længderetningen samtidig med at støvlen giver god støtte og stabilitet anklerne sideværts.

Bagstykket er skåret lavt så støvlen ikke trykker på læggen når det går stejl nedad og pløsen er i blødt materiale så du har god bevægelsesfrihed i fodleddet når du går opad.

Støvlen er bygget op med Nubuck læder som ydermateriale. Læderet har god åndbarhed og tilpasser sig i brug din fod så du får en suveræn pasform. Nova kræver derfor meget lidt tilvænning og er hurtigt gået til. 

Nova er også forsynet med en GoreTex liner der effektivt holder vand ude af støvlen og samtidig tillader foden at ånde. Derudover er støvlen opbygget med varierende mængde af svedtransporterende skum der giver god pasform komfort og støtte til fødder og ankler.

Frog sålen er inspireret af frøens super fodfæste på alle underlag og udviklet i samarbejde med Vibram. Den er mere bevægelig og blødere end du vil oplever i traditionelle stive vandrestøvler og har en særlig Hexagon profilering der giver et godt greb i underlaget og på våde flader.

Alt i alt er Mammut Nova en superbehagelig og let vandrestøvle til kvinder og  det perfekte valg til alle former for let vandring uanset om det er på Caminoen med let oppakning eller alpevandring i sommerhalvåret.

Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame
Mammut
Mammut Nova IV Mid LTH vandrestøvle, dame
1.399 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...