Få 20% på den populære Hövding cykelhjelm *Gælder Goodie Stjernemedlemmer
farve: Sort

Mammut

Mammut Mercury IV Mid LTH vandrestøvle, herre

Goodie pris
1.039,20 kr.
Normal pris
1.299 kr.
Mammut Mercury IV Mid LTH vandrestøvle, herre
Mammut
Mammut Mercury IV Mid LTH vandrestøvle, herre
1.039,20 kr.
1.299 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere

Mammut Mercury IV Mid LTH er en meget let og super komfortabel vandrestøvle. Den er særligt velegnet i terræn hvor en vandresko er for let og en traditionel støvle er for voldsom.

Mercury er udviklet til ture med let oppakning som forlængede weekender hytte til hytte vandring og pilgrimsvandring som Caminoen og tilsvarende hvor du kan proviantere undervejs og ikke skal bære på telt og kogegrej men hvor terrænet stadig kan være lidt for krævende til sko. Da støvlen har gode åndbare egenskaber og kan imprægneres så den er godt vandafvisende. Den er særligt velegnet til brug i alle former for varmt terræn og til sommervandring.

Mercury er opbygget med Mammuts Rolling Concept der giver god bevægelsesfrihed og skridtafvikling i længderetningen samtidig med at støvlen giver god støtte og stabilitet anklerne sideværts.

Bagstykket er skåret lavt så støvlen ikke trykker på læggen når det går stejl nedad og pløsen er i blødt materiale så du har god bevægelsesfrihed i fodleddet når du går opad.

Støvlen er bygget op med Nubuck læder som ydermateriale. Læderet har god åndbarhed og tilpasser sig i brug din fod så du får en suveræn pasform. Mercury kræver derfor meget lidt tilvænning og er hurtigt gået til. 

Mercury er også forsynet med en GoreTex liner der effektivt holder vand ude af støvlen og samtidig tillader foden at ånde. Derudover er støvlen opbygget med varierende mængde af svedtransporterende skum der giver god pasform komfort og støtte til fødder og ankler.

Frog sålen er inspireret af frøens super fodfæste på alle underlag og udviklet i samarbejde med Vibram. Den er mere bevægelig og blødere end du vil oplever i traditionelle stive vandrestøvler og har en særlig Hexagon profilering der giver et godt greb i underlaget og på våde flader.

Alt i alt er Mammut Mercury en superbehagelig og let vandrestøvle der er det perfekte valg til former for let vandring uanset om det er på Caminoen med let oppakning eller alpevandring i sommerhalvåret.

Loading...