En smuk makeup kan fremhæve alle de flotteste vinkler i dit ansigt, men det kan være svært at vide, hvordan man lægger en god makeup. Der findes nemlig et hav af makeup tips, tricks og produkter, og det kan derfor være en jungle at finde rundt og navigere i det store beautyunivers. I Magasin har vi også rigtig mange forskellige beauty-produkter, og derfor vil vi gerne guide dig til de bedste makeup-tips, så du kan lære, hvordan man bruger de forskellige produkter. Vi har samlet vores bedste makeup-tips til dig, så du kan blive endnu bedre til at fremhæve dine bedste ansigtstræk.

Vi giver dig blandt andet makeup-tips til, hvordan du får de flotteste og kysseklar læber, du kan lære makeupartistens ti bedste makeup-tips, du kan læse om contouring, hvordan du passer på huden i løbet af årstiderne og meget mere lige her!

Makeup-artistens bedste tips

Du er kun få penselstrøg væk fra en perfekt hud og skarpe røde læber. Makeup er næsten som den rene magi, men det kræver jo lige, at man kender til de små forskellige makeup tips og tricks. Dem er Lancômes makeup-artist Henrik Steen heldigvis ikke bleg for at dele. Henrik Steen har været key makeup artist for stribevis af film- og TV-produktioner, modeshows, musikvideoer og beauty shoots i magasiner, men han har også arbejdet med blandt andet Medina, Ida Corr, L.O.C., Burhan G og Jokeren. Kort sagt ved han, hvad der virker, og vi har samlet hans 10 bedste makeup-tips til dig her!

De 10 bedste makeup-tips fra Henrik Steen

1. Inden du lægger din makeup, så brug altid Advanced Génifique serum fra Lancôme, der giver din hud den smukkeste glød og udstråling.

2. Hvis din hud er blank, og du har brug for en matterende effekt, så anvend pudder, men kun det område, hvor der er behov for det.

3. Less is more! Hold fokus enten på øjne eller læber – begge dele kan virke overvældende

4. Brug altid din hånd som pallette, inden du påfører øjenskygge og blush for at undgå for meget farve fra starten

5. Husk at arbejde med dine produkter, så du altid blender farverne ind i huden for at skabe et naturligt resultat. Dette gælder både foundation, blush og øjenskygge.

6. For at få perfekte læber, skal du starte med at bruge concealer rundt om munden. Herefter tegner du læben op med en læbeblyant og påfører til sidst din læbestift

7. Brug kun highlighter der, hvor du ønsker at fremhæve ansigtets træk

8. Vælg altid din foundation, så den matcher farven på din hals.

9. Hvis du tegner dine bryn op, så vær opmærksom på ikke at få tegnet den ydre del af brynet for langt ud. Dette kan resultere i et ”træt look”

10. Når du påfører din mascara, så sørg for at starte ved vippernes rod, hvorefter du med ”zig zag” bevægelser arbejder frem mod vippernes spids.

Makeup artistens favoritter

Makeup-tips og inspiration

Der er massevis af produkter, der er uendelige muligheder og det er svært at finde rundt i. Men en ting er sikkert. Vi vil gerne have smukke læber, vi vil gerne have en naturlig glød, vi vil gerne fremhæve vores bedste features, vi vil også gerne kunne lægge en flot øjenskygge og listen bliver kun længere og længere. Derfor har vi samlet vores bedste makeuptips til dig her, så du kan finde lige nøjagtig de makeuptips og tricks, du har brug for.

Makeup efter årstiderne

Den bedste vintermakeup

Selv dem, der dyrker det naturlige look, finder lidt mascara frem, når julen skydes i gang, og nytårsaften kan skimtes forude. For december er den bedste anledning til at gå all in. Få vores makeup tips og tricks til en lækker vintermakeup her.

Bevar din sommerfarve

Hvis du har været så heldig at få lidt farve denne sommer - måske importeret med hjem fra udlandet - så er her et par gode råd til at bevare din skønne farve så længe som muligt. Du kan se her hvordan.

Vejen til sund hud

Vores allerbedste makeuptips er: en strålende, sund hud. Den sunde og smukke hud med masser af glød er altid en vinder og en god base for en lækker makeup og et stærkt look. Du kan nemt tilsætte lange lokker og markante øjne, og så er du good to go. Men hvordan får man den smukke, strålende og sunde hud? Vi har samlet vores bedste tips og tricks til en sund hud til dig, så du kan arbejde dig hen imod et smukt resultat:

Step #1: Vejen til sund hud

Afrensning af dit ansigt morgen og aften er afgørende for din huds sundhed og udseende:

- Rens morgen og aften i en mousse, gel eller rensecreme.

- Brug en toner eller face mist til at lukke porerne efter rens.

- Brug en blød bomuldsvaskeklud, som giver en daglig blid eksfoliering, eller brug en blid scrub.

- Skrub ansigt og décolletage 1-2 gange om ugen.

Step #2: PLEJ din hud med masser af fugt

Fugt og næring er den vigtigste vej til sund og smuk hud:

- Brug et plejende serum eller en nærende olie under din dag- eller natcreme.

- Vælg en ansigtscreme, der giver masser af fugt til din hudtype.

- Plej dine læber med en plejende læbepomade eller balm.

- Brug en nærende eller rensende maske 1-2 gange om ugen.

Step #3: Skab en BASE

Når huden er i orden, er det tid til at skabe basen til det nøgne look:

- Hvis din hud har brug for lidt ekstra hjælp, så brug en let farvet dagcreme eller en let foundation.

- Buk vipperne med en vippebukker og red dine øjenbryn på plads med en øjenbrynsgelé.

- Dup læbepomade på læber, kindben og under brynene for at skabe en naturlig highlight-effekt og bringe liv til din hud.

Vi anbefaler

Loading...