KUN I DAG
Få 20% ALT Rudolph Care ved køb af min. 2 kampagnevarer.
Størrelse: 75 ML

Origins

Make a Difference Hand Treatment

215 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Make a Difference Hand Treatment er mere end bare en almindelig håndcreme. Den er beriget med en unik kombination af selvfugtende jerikorose, hudstimulerende trehalose og nærende havbønner, der arbejder sammen for at genoplive og nære tør hud på dine hænder. Den ældgamle havflora i denne formel er specielt udvalgt for at reparere og beskytte mod skader forårsaget af UV-eksponering, daglig brug og overbelastning.

Med ingredienser som Limnanthes alba-frøolie forkæler denne håndcreme dine hænder med langvarig blødhed, uden at efterlade en fedtet følelse. Du vil nyde den elegante, silkeagtige fornemmelse, den efterlader på din hud, og dine hænder vil føles revitaliserede og velplejede hele dagen. 100% Vegetarisk*, glutenfri.

Det gør produktet:
Håndcremen fugter og nærer dine hænder, og beskytter dem hele dagen.

Origins kombinerer kraftfulde ingredienser fra planter og jord, sammen med gavnlige syntetiske stoffer, for at skabe rene, plejende produkter, der transformerer din hud.

Siden 1990 har Origins dedikeret sig til at værne om både din huds velvære og vores planet. Deres rejse mod bæredygtighed begynder med omhyggeligt udvalgte ingredienser, fortsætter gennem omtanke i emballagedesignet og skinner igennem i deres bevidste fremstillingsmetoder. Hver gang du vælger Origins, er du med til at støtte deres vedvarende træplantningsinitiativer, der hjælper med at genoprette og bevare vores økosystemer.

Origins' produkter er skabt uden animalske ingredienser (med undtagelse af cruelty-free honning og bivoks) og er beriget med vegetabilske formler, der forkæler din hud og vores planet. Masseres ind i hænderne efter behov
Make a Difference Hand Treatment
Origins
Make a Difference Hand Treatment
215 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...