farve: Sølv
Størrelse: 21.3 x 6.3 x 14 cm

24Bottles

Lunchbox - Brushed Steel

399,95 kr.
Lunchbox - Brushed Steel
24Bottles
Lunchbox - Brushed Steel
399,95 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere

Madkassens ydre låg i rustfrit stål gør den til en stødsikker madkasse, der beskytter din frokost mod enhver mulig påvirkning. Polypropylen-interiøret gør at vores madkasse kan tåle mikroovn og placeres i køleskabet til opbevaring af mad.

24Bottles Lunch Box er ikke kun praktisk, men er også en designer madkasse, takket være dens elegante farver og linjer, hvor den ikke går på kompromis med kvaliteten, den lækker ikke, er lufttæt og tåler opvaskemaskine.

Lad ikke den lille størrelse narre dig: Denne bærbare madpakke er organiseret i rum, så der er masser af plads indeni, ikke kun til mad, men også til bestik og dressing.

Fås i forskellige farver så du kan matche din Urban Bottle, Clima Bottle eller Travel Tumbler. 24Bottles Lunch Box er den perfekte løsning, der kombinerer elegance, praktik og bekvemmelighed. 24Bottles Lunch Box er 100 % tæt, og den geniale rumopdeling bevarer den gode smag i ​​dit måltid. Madkassen er designet til at kunne indeholde mere på mindre plads, så du kan have rigeligt mad med, hvilket gør dit liv lettere.

Indhold:
Totalt indhold: 1,3 liter
Bøtte: 0,75 liter
Rund lomme: 80 ml
Dressingskål: 40 ml
Låg i rustfri stål: 0,55 liter

Egenskaber:
Vægt: 650 g
Dimensioner: 21,3 x 14 x 6,3 cm
Materialer: Udvendigt låg i 18/8 rustfrit stål. Indvendig madkasse i BPA-fri polypropylen. Dressingskål i BPA-fri tritan.
Lækagesikker silikoneforsegling
Dobbelt sikkerhedssystem

Loading...