farve:

Bobbi Brown

Long-Wear Gel Eyeliner

250 kr.
Long-Wear Gel Eyeliner
Bobbi Brown
Long-Wear Gel Eyeliner
250 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Denne prisbelønnede eyeliner giver dig samme præcision som en flydende eyeliner og er ligeså nem at påføre som et gelébaseret produkt. Long-Wear Gel Eyeliner er ekstrem pigmenteret og holder i op til 8 timer. Vand-, sved- og fugtafvisende. Påfør med Bobbi Browns Ultra Fine Eyeliner Brush for et perfekt resultat. Fjernes med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Dyp spidsen af Ultra Fine Eyeliner Brush (sælges separat) ned i geléen. Vær opmærksom på at dække begge sider af penslen. Tør overskydende produkt af på en serviet, før du påfører lineren. Arbejd hurtigt, for produktet binder sig til huden, når det tørrer. Fjernes med Instant Long-Wear Makeup Remover.
Dette gelbaserede produkt har masser af pigment og er perfekt til alt fra diskrete til dramatiske looks. Det er nemt at påføre, holder længe, gnides ikke ud og falmer ikke.
Anvend Ultra Fine Eyeliner Brush (Sælges seperat) og dyp spidsen af børsten i Long-Wear Gel Eyeliner. Sørg for, at begge sider af børsten er dækket. Påfør tæt på øjenvippelinjen fra inderst til yderst af øjet. Ret overskydende produkt med en vatpind.
Loading...