Lige nu får du 25% på alt fra MAC. Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem.

Nars

Light Reflecting Foundation

419 kr.
Light Reflecting Foundation
Nars
Light Reflecting Foundation
419 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Se din hud i sit bedste lys med Light Reflecting Foundation. Denne innovative blanding af makeup og hudpleje udvisker øjeblikkeligt urenheder, udglatter udseendet af struktureret hud og hjælper med at skjule bumser, mørke pletter og rødme. Forbedrer synligt hudens klarhed efter seks ugers daglig brug, selv efter at makeuppen er fjernet.(1) Den indeholder avancerede hudplejeingredienser, der hjælper med at beskytte mod miljømæssige aggressorer og blåt lys, og den styrker straks hudens barriere for at hjælpe med at bevare dens fugt. Velegnet til de fleste hudtyper, herunder følsom hud. Medium, opbyggelig dækning med en naturlig finish. Åndbar, der kan bæres hele dagen. 36 nuancer. Makeup, der ligner hud. Virker som hudpleje. Føles let som luft.

(1)Baseret på en seks ugers klinisk undersøgelse med 31 kvinder.CENTRALE FORDELE

Umiddelbart:
Afslører en mere ensartet hudtone med +93%(2)(2) på en klinisk undersøgelse, øjeblikkelige resultater på 31 kvinder.På lang sigt:
Forbedrer hudens klarhed over tid, selv efter at makeup er fjernet(1)(1)Baseret på en seks ugers klinisk undersøgelse på 31 kvinder.

Loading...