farve: 0008

Lego

Liebherr LR 13000 bæltekran 42146

5.299 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Dyk ned i den fascinerende verden af tunge løfteoperationer med LEGO Technic Liebherr LR 13000 Bæltekran. Dette imponerende byggesæt giver dig mulighed for at konstruere en nøjagtig gengivelse af den legendariske Liebherr-bæltekran, der er kendt for sin enorme løftekapacitet og imponerende teknologi. Udforsk detaljerede mekanismer og oplev spændingen ved at styre en af verdens mest kraftfulde kraner med dette autentiske LEGO Technic sæt.

Funktioner:

Maksimal Løftekapacitet: LEGO Technic Liebherr LR 13000 Bæltekran leverer en utrolig realistisk oplevelse ved at efterligne den imponerende løftekapacitet fra den virkelige maskine. Udforsk, hvordan kranen håndterer tunge laster med lethed og præcision.

Fuld Motorisering: Oplev kraften i LEGO Technic's avancerede motorer, der bringer denne bæltekran til live. Kontroller løftearmen, vinklen og forskydningen med præcision, og imponér med dine ingeniørfærdigheder.

Robuste Bælter og Stabilisatorer: Denne bæltekran er konstrueret til at tackle selv de mest udfordrende terræner. Med robuste bælter og stabilisatorer kan du positionere din kran sikkert og løfte tung last med total stabilitet.

Fjernbetjening: LEGO Technic Liebherr LR 13000 Bæltekran kan styres via fjernbetjening for en endnu mere interaktiv oplevelse. Manøvrer kranen præcist og placer lasten med nøjagtighed ved hjælp af den intuitive fjernbetjening.

Realistiske Detaljer: Fra dekorative klistermærker til de mindste tekniske detaljer er dette LEGO Technic sæt fyldt med autentiske elementer, der gør din Liebherr-bæltekran til en imponerende visuel genstand og en teknisk mesterpræstation.

Skala og Proportioner: Oplev den imponerende størrelse og proportioner af Liebherr LR 13000, nøjagtigt gengivet i dette LEGO Technic byggesæt. Det er en tro kopi af originalen, der passer perfekt ind i din samling af teknisk inspirerede LEGO modeller.

Løft tunge byrder og udforsk de tekniske vidundere med LEGO Technic Liebherr LR 13000 Bæltekran. Dette byggesæt er ikke bare en model; det er en hyldest til ingeniørkunst og en invitation til at udforske kranens magtfulde verden!
Liebherr LR 13000 bæltekran 42146
Lego
Liebherr LR 13000 bæltekran 42146
5.299 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...