NYE BRANDS
Udforsk de populære brands fra K-BEAUTY. Shop her
Størrelse: 47 ML

Rahua

Legendary Amazon Oil™

390 kr.
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Denne eksklusive Rahua® blanding bruger ekstralette plante- og blomsterolier – ikke silikoner – for at levere en smuk, blød, glansfuld og krusebekæmpende finish. Olier, høstet fra Rahua, Sacha Inchi og Morete i Amazonas, gennemtrænger dybt ind i hver hårlok for at hele og styrke. Denne formular er en stærk måde at udrydde flyvske hår, hele spaltede spidser og fremme glans. Den absorberes hurtigt og giver nyt liv. Lavet specielt til daglig brug.

• Forebygger kruser og flyvske hår
• Styrker glans
• Forhindrer spaltede spidser
• Ernærer og styrker.

RAHUA (UNGURAHUA): Amazonekvinder har i en evighed stolet på, at olien fra denne trænød ernærer og styrker deres hår. Den styrker skrøbelige, beskadigede lokker, og ernærer og vedligeholder hårfolliklernes og hovedbundens sundhed. Dens superfine molekyler skubber farvepigmentering dybt inde i hårskaft for vedvarende farve.

Rahua. MORETE OLIE: Fyldt med A-, C- og E-vitamin, essentielle fedtsyrer, tokoferoler, karotinoider – specielt betakarotin. Olie fra denne amazonefrugts kød beskytter håret mod skadelige UV-stråler.

SACHA INCHI: Disse frø, en mangeårig fødekilde i Amazonas, er fantastisk rig på Omega 3 fedtsyrer og antioxidanter, inklusiv A- og E-vitaminer. Sacha Inchi olie fastlåser hårets fugt, og plejer og dulmer hovedbunden. Vi bruger Symbiotic® Sacha Inchi.

ALOE: Aloe er brugt siden det gamle Rom for dens helende egenskaber. Aloe blødgører, hydrerer og ernærer, og bringer dermed fornyet livlighed til beskadiget og glansløst hår.

GARDENIA BLOMST: Denne blomst er et symbol på renhed og sødme, og har en sanselig, eksotisk duft. Vi bruger den århundredgamle enfleurage proces til at uddrage duftens reneste essens og bevare dens antioxidanter.
Legendary Amazon Oil™
Rahua
Legendary Amazon Oil™
390 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Loading...