Log ind
GOODIE DAYS
20% på masser af skønhed bl.a. Tromborg, MAC & YSL. Shop her
Størrelse: 6 G

Clinique

Lash Power Mascara Long Wearing Formula 6 ml.

Goodie pris
184 kr.
Normal pris
230 kr.

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Goodie-pris gælder Goodie-medlemmer med 1-3 stjerner

Lash Power Mascara Long Wearing Formula 6 ml.
Clinique
Lash Power Mascara Long Wearing Formula 6 ml.
184 kr.
230 kr.
Returnér op til 30 dage efter køb
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
30 dages retur. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Hent i forretning. Læs mere
Hvem passer produktet til? Alle hudtyper. Hvad er det? En forlængende mascara, der bliver, hvor den skal i 24 timer, uden at gnides ud. Det gør produktet: Modstår både vand, sved, fugt og tårer. Alligevel kan den nemt skylles af med varmt vand. Den unikke børste når og forlænger smukt selv de allermindste vippehår. Testet af øjenlæger.
Start ved roden af vipperne, og "vrik" børsten ud til spidsen af vipperne. Gentag for at opbygge. Hold børsten lodret på de nederste vipper. Cliniques innovative termalteknologi hjælper den med at blive siddende i 24 timer og den er nem at fjerne. Brug fingerspidserne til at sprøjte varmt vand (badetemperatur er ideel) på vipperne flere gange, og tryk forsigtigt. Eller væd en vatrondel med varmt vand, tryk på øjet, og tør af. Anbefales ikke til brug med Lash Building Primer.
Makeup, der aktivt forbedrer din hud uden irritation. Holdbar mascara, som nemt kan fjernes med varmt vand. Allergi testet 100% parfumefri Testet af øjenlæger
For at skabe et naturligt fyldigere vippe look, brug vores Clinique Quickliner for Eyes i sort eller brun. Kig i et spejl og vip dit hoved 10° bagud, så det er lettere at se toppen af din vippelinje, uden at dine vipper kommer i vejen. Vrik forsigtigt spidsen af eyelineren frem og tilbage imellem vipperne for at farve eventuelle sparsomme områder i vippelinjen.
Loading...