Størrelse: 30 ML

The Ordinary

Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml.

85 kr.
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml.
The Ordinary
Lactic Acid 10% + HA 2% 30 ml.
85 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere
Lactic Acid 10% + HA 2% fra The Ordinary er en koncentreret mælkesyre-peeling til ansigtet, som giver en mild eksofoliering, sammenlignet med andre syre-typer.


Anvendelse:

Peelingen anvendes en gang om dagen, gerne om aftenen, da produktet indeholder en alfahydroxisyre (AHA), der kan efterlade huden mere følsom over for sol. Bør anvendes sammen med solbeskyttelse med SPF 30 eller højere ved ophold i solen, fra du har påført produktet og en uge frem.

Vi anbefaler, at du starter med at anvende produktet et par gange om i ugen i starten, hvorefter behandlingen langsomt kan trappes op til dagligt.


Indeholder:

Mælkesyre: En alfa hydroxylsyre, der eksfolierer huden. Denne 10% formulering giver mild eksfoliering

Tasmansk peberbær: Kendt for at reducere tegn på inflammation og følsomhed, der ofte er forbundet med eksfoliering. Dette derivat er af vegetabilsk oprindelse og varierer i farve sæsonmæssigt, og denne farvevariation kan være synlig i formlen fra tid til anden.OBS: Mælkesyre bør ikke anvendes på følsom, skællende eller kompromitteret hud. Se venligst yderligere solbeskyttelsesnota og andre advarsler i vejledningen.


pH værdi: ca. 3,8.

100% vegansk.
Loading...