Størrelse: NO_SIZE

DRUNK ELEPHANT

Kamili - Cream Body Cleanser

169 kr.
Kamili - Cream Body Cleanser
DRUNK ELEPHANT
Kamili - Cream Body Cleanser
169 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Hvad det er:

Kamili Cream Body Cleanser renser skånsomt ved hjælp af en stak ultra-milde overfladeaktive stoffer, mens ikke-fugtede planteolier og hudgenopbyggende aminosyrer genopbygger og lindrer, og efterlader et let lag af beskyttende lipider.
Hvad den er formuleret til at gøre:

Kamili er tilsat luksuriøse, fedtsyrerige marula-, sød mandel-, sacha inchi-frø- og maracuja-olier samt en blanding af flere aminosyrer og beroliger samtidig med, at snavs og andre stoffer skylles væk - uden at fjerne eller forstyrre den sarte hudbarriere. Kamili har en pH-værdi på 5,0 og er velegnet til alle hudtyper, selv den mest følsomme.Nøgleingredienser:

- Ultra-mild tensidblanding En stak af blide rensemidler, herunder kokosnøddebaserede tensider rige på fedtsyrer, arbejder sammen for at skabe et cremet skum, der effektivt løfter snavs og andre stoffer fra huden uden at strippe eller udtørre.

- Marula Oil Denne superabsorberbare olie, der er rig på kritiske antioxidanter og omegas 6 og 9, hjælper med at fugte, nære og forynge huden for at give den en ungdommelig glød.

- Sacha Inchi Seed Oil Udvundet fra frøene af sacha inchi-frugten, bruges denne olie for dens potentiale til at fugte og berolige irriteret hud. Disse fordele tilskrives den høje koncentration af antioxidantpolyphenoler og omega 6 (alias linolsyre) og omega 3 (linolensyre) fedtsyrer, som sacha inchi frøolie indeholder.
Loading...