Er du også allerede i gang med at overveje, hvordan du ender som årets absolutte Dancing Queen til årets julefester? Så skal du læse denne artikel, hvor vi guider dig til de absolutte musthaves til din festgarderobe i år. Der er masser af glamour og 80’er-stil over det! Du kan altså få inspiration til alt fra tøj, sko og tasker til makeup og smykker!


Sæsonens musthave er klart noget med glimmer, der fungerer både alene og mixet. Det er perfekte til juletiden, hvor du kan gå efter mange forskellige farver bare det glimter. Catwalken svømmer over af metaller – især guld og sølv. En skøn tendens, som helt sikkert vil gøre dit look ekstra festligt – hvad enten du går efter nederdele, bukser, toppe eller de mange detaljer, der skal til. Et fuldendt guldlook er perfekt til en festlig aften i vennernes lag, men du kan også vælge enkelte gyldne elementer sammen med en sort kjole eller et ensfarvet sæt. Vupti, dit look er piftet op og klar til at følg dig igennem en festlig aften!


Der er masser af referencer til slut 70’erne og start 80’erne i modebilledet så som store kraver, brede skuldre, knælange støvler, lamé og masser af palietter! We love it! Selv om 80’erne både er et hadet og elsket årti, er det ikke desto mindre tilbage på catwalken. Især de enorme skuldre. Så hvis du drømmer om en vaskeægte Abba-aften, så er det i år, du skal gå all-in. Særligt palietterne er festlige, når først discokuglen drejer, og musikken spiller. De små glinsende palietter lyser op i alverdens nuancer og tilfører ethvert look noget særligt festligt.


Sko og accessories i rød eller sølv giver kant til de mørke farver. I det hele taget er der et hav af muligheder for at tilsætte et strejf af rød og jul til årets julefrokoster. Et rødt tørklæde, et par røde sko, en rød taske, en rød læbestift? Du kan nøjes med en enkelt rød accesories, eller gå all-in og bringe det røde i spil med flere lækre accesories i julens smukke farve. Mulighederne er mange! Du kan også vælge et par store guldørenringe, der sætter streg under 80’er-looket. En nem måde at se fantastisk ud på og samtidig ligne en rigtig 80’er-popstjerne på.


Jakkesæt er ikke kun for mændene. Der er masser af suiting til kvinderne i år, både herre-inspireret eller feminint i boucle som a’la Chanel. Sæt en pump i farve eller med sløjfe til det enkle maskuline suit og giv det klassiske boucle lidt kant med sjove strømper og en fladere sko. Hvis du går all-in på glamour, skal du gå efter et suite med shine i et cool snit. Butikkerne er lige nu fulde af de lækre suites, der er perfekte til årets julefrokost eller nytårsfest. Brug jakkesættet sammen med flade herresko og en fin rullekrave i en sart farve, hvis du går efter et casual look, eller hop i et par stiletter og en blonde-bh under blazeren for at gøre dit outfit ekstra feminint til fest.

Loading...