DIOR

J'adore Eau de parfum

590 kr. - 1.430 kr.
J'adore  Eau de parfum
DIOR
J'adore Eau de parfum
590 kr. - 1.430 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
J'adore Eau de Parfum er en velduftende buket, der er sammensat med øje for selv den mindste detalje. De frugtige nuancer fra Ylang-ylang-planten fra Comorerne i Afrika giver denne Christian Dior-parfume til kvinder et eksotisk strejf. Damaskus-rosen træder til og tilbyder sin sofistikerede og strålende varme. Sidst, men ikke mindst, mødes en duo af Jasmin-blomster i en perfekt omfavnelse. Duft-jasmin fra den franske by Grasse tilfører en delikat sensualitet, toppet med toner af frugt og sol, der giver duften karakter. Alt dette harmonerer med den sanselige Tempeljasmin, også kaldet ""gudernes blomst"", der udstråler varme facetter, sensuelle undertoner og strejf af appelsinblomster.

""J'adore er en ekstraordinær parfume, fordi den formår at være en original signaturduft, der appellerer til de fleste.Sensuel uden at blive for tung. Kompositionen forener modsætninger, hvilket forvandler den ikoniske blomsteragtige duft til et dragende, unik og mystisk ensemble. J'adore finder på en blomst, der ikke eksisterer et ideal.""
François Demachys

J'adore Eau de Parfum samler de smukkeste blomster fra hele verden:

Ylang-ylang med sine frugtagtige og eksotiske nuancer.
Den sensitive og bløde Damaskus-rose fra Tyrkiet.
Duft-jasmin fra Grasse i Frankrig med toner af abrikos og marmelade.
Tempeljasmin fra Indien med varme facetter af appelsinblomst.
Indisk tuberose med sin rene, hvide skønhed. J'adore-flasken er lige så feminin som duften.

De sensuelle kurver, der i sin tid blev designet af Christian Dior, prydes med den berømte Masai-halskæde, der smyger sig om flaskehalsen som et smykke om en kvindehals.
Loading...