SUPER BAZAAR
Op til 30% på stort set ALT Skønhed - bl.a. Karmameju & Kiehl's
Størrelse: L: 15,6 cm. B: 8 cm. H: 25,9

Beurer

Ionisk Rejsehårtørrer 1600 W HC 25

299 kr.
Ionisk Rejsehårtørrer 1600 W HC 25
Beurer
Ionisk Rejsehårtørrer 1600 W HC 25
299 kr.
Byt i Butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
Levering inden for 1-2 hverdage. Læs mere

Ionisk Rejsehårtørrer med voltskifte og foldbart håndtag


Den ioniske rejsehårtørrer med voltskifte kan du tage med dig overalt og bruge i hele verden.


Specifikationer

  • 2 hastigheder og varmeindstillinger

  • Kompakt størrelse med foldbart håndtag

  • Integreret ionfunktion

  • Koldluftsfunktion

  • Voltskifte 100-120 V - 220/240 V

  • Inkl. Fønnæb
Føntørreren bruger ionteknologi til at sikre en perfekt tørring af håret. Den integrerede ionfunktion skal du ikke tænke på at slå til, for når du tænder hårtørreren udsendes der negative ioner, som giver en hurtigere tørring af håret. Det sker fordi negative ioner tiltrækkes af vandmolekylernes positive ioner. Når ionerne kommer i kontakt med hinanden neutraliseres de og vandmolekylerne bliver på den måde delt i endnu mindre ""stykker"".

Resultatet? Du vil opleve at hårtørring lige pludselig ikke behøver at tage en krig. Lad dig ikke snyde af hårtørrerens kompakte udseende. Med 1600 kraftfulde watt, 2 varmeindstillinger samt 2 hastigheder er du garanteret en hurtig tørring af håret. Hårtørreren har også koldluftsfunktion, som er smart at slutte af med, hvis man vil give sin frisure mere hold.

HC 25 er lige til at pakke sammen og lægge i tasken. Håndtaget kan nemlig bukkes ind under apparatet, så det fylder mindre. Da det er en rejsehårtørrer har den naturligvis voltskifte. Du kan skifte mellem 100-120 V - 220/240 V, så du kan bruge den overalt i verden.

Rejsehårtørreren har et soft-touch finish og der medfølger et smalt mundstykke som gør det lettere at præcisionsstyle håret. Hårtørrerens filter bagpå er aftageligt, hvilket gør det nemt at fjerne støv, hår og fnuller. Hårtørreren har overophedningsbeskyttelse.

3 års garanti
Loading...