BLACK WEEKEND
20% på stort set ALT skønhed
Størrelse: 75 ML

Woods Copenhagen

INTENSE HYALURONIC MASK

240 kr. Pris reduceret fra 300 kr. til
INTENSE HYALURONIC MASK
Woods Copenhagen
INTENSE HYALURONIC MASK
240 kr. Pris reduceret fra 300 kr. til
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Denne intensive fugtgivende ansigtsmaske tilfører effektivt hudens lag en høj koncentration af aktive ingredienser og antioxidanter fra naturlig havtorn for en smuk tekstur og sund hud. Det naturligt forekommende stof carbamid (urea) styrker hudens barrierefunktion, mens det fugter og styrker det sarte væv. Hyaluronsyre er en unik og stærk fugtingrediens, der kan holde op til 1000 gange sin egen vægt i vand med en kombination af forskellige molekyler, der samtidig giver øjeblikkelig hydrering til hudoverfladen og trænger dybt ned i hudens lag for langvarig fugt. Dette hjælper effektivt til at opretholde hudens fugtbalance, fasthed og elasticitet, mens glycerin indkapsler vand uden at tilstoppe porerne. Resultatet er blød, superhydreret og smidig hud. Med friske noter af naturlig citrus, rose og iris og er formuleret med arktisk kildevand fra det nordlige Grønland - uberørt af mennesker, rigt på ilt, lavt på mineraler og med vandets evne til at lade ingredienserne absorbere mere effektivt ind i huden.

pH: 5,5-6,5

HUDTYPE
Til alle hudtyper.

HVORDAN: Påfør et tyndt lag på ren hud, undgå kontakt med øjnene. Lad masken virke i 10 minutter. Skyl af med varmt vand.

HVOR: Ansigt og hals.

HVORNÅR: Brug 1-2 gange om ugen.

GODT AT VIDE: Hvis din hud har brug for et ekstra fugtboost, kan du tilføje et par dråber i din dagcreme i et par dage eller lade Intense Hyaluronic Mask virke over natten og skylle af om morgenen. Vågn op til blød og forfrisket hud. I kolde måneder kan du bruge masken som en hånd-kur eller blande den i din håndcreme. Sæt masken i køleskabet for en ekstra forfriskende oplevelse.
Loading...