20% på masser af dufte. *Eksklusivt til dig som Goodie Stjernemedlem.
Størrelse: 30 ML

Peter Thomas Roth

Instant Firm X Eye 30 ml.

325 kr.
Instant Firm X Eye 30 ml.
Peter Thomas Roth
Instant Firm X Eye 30 ml.
325 kr.
Julegaveretur frem til 24. Januar 2023
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt dine varer helt frem til 24. januar 2023. Læs mere
Leveringstid: 1-3 hverdage. Læs mere
Instant FirmX Eye er en øjencreme som giver øjeblikkelig opstramning af øjenkonturen og et kortvarigt løft samtidig med at huden bliver fastere og mere glat. Forekomsten af fine linjer, dybe rynker og poser under øjnene reduceres. Velegnet til alle hudtyper, men specielt til en mere moden hud.

Indeholder bl.a.
·Firm-A-Tite™ & Argatensyl™ som virker med øjeblikkelig fasthed, opstramning og udglatning af huden..
·Eyeliss™1 & Eye Regener® Komplex indeholder peptider som dræner huden og mindsker hævelser og opsvulmethed.
·Vitamin C & E som tilfører næring og antioxidanter og virker beskyttende på huden.

En øjencreme til øjeblikkelig opstramning af øjenkonturen og et kortvarigt løft af området omkring øjnene. Mindsker fine linjer og dybe rynker. Velegnet til alle hudtyper, men specielt til en mere moden hud.

Tips! Det er vigtigt at følge anvisningerne for at få den øjeblikkelige virkning.

Start med at afrense med et oliefrit renseprodukt. Sørg for at huden er helt tør. Anvend ikke creme rundt om øjnene inden påføring. Ryst tuben. Læg en mængde på størrelse med en ært på håndryggen.Tag en lille smule op med en ren og tør nylon pensel. Påfør og fordel et tyndt lag af gelen i opadgående fejende bevægelser: henover hævelser under øjnene og over de fine linjer som du gerne vil korrigere. Undgå at få gelen på øjenlågene. Lad produktet tørre i ca. 5 minutter og forsøg samtidig at undgå bevægelser i området, og lad være med at skæve med øjnene eller smile i disse 5 minutter.
Hvis du kommer til at lægge et for tykt lag på og ser hvide rester langs kanterne kan du nemt fjerne dem med en fugtig vatpind (eller fingerspidserne) ved forsigtigt at klappe på kanterne. Når så produktet er helt tørt, er du klar. Du kan bruge pudder eller forsigtigt klappe foundation på hvis du ønsker det.
Loading...