Størrelse: NO_SIZE

Sebra

Hættehåndklæde, bjørnen Milo, bramble blue

299 kr.
Hættehåndklæde, bjørnen Milo, bramble blue
Sebra
Hættehåndklæde, bjørnen Milo, bramble blue
299 kr.
Byt i butik 30 dages retur
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer. Læs mere
Byt i alle Magasins forretninger. Læs mere
30 dages returret. Læs mere
Blødt og super sødt hættehåndklæde i økologisk bomuld lavet som bjørnen Milo fra Sebra Interiørs Woodland tema - her i farven ""bramble blue""
Håndklædet er GOTS-certificeret - din garanti for et økologisk kvalitetsprodukt. Læs mere om GOTS.

Lækkert og blødt håndklæde med hætte til de mindste. Hætten er udformet som et lille bjørnehoved med øjne, snude og ører.

Brug håndklædet i forbindelse med badetid derhjemme, eller tag det med til babysvømning og indpak og tør babyen i det. Også et optimalt håndklæde at vinkle om barnet, som kommer op af vandet og skal ind i omklædningsrummet i svømmehallen for at sikre varme.

Milo er en modig lille fætter, altid klar til at hjælpe. En ven du altid kan stole på og som vil holde på alle dine hemmeligheder. Milos favoritbeskæftigelse er at bygge hyggelige huler med ros og fred - både indendørs og udendørs. Efter hulebyggeriet, især når det bliver mørkt eller koldt, har bjørnen brug for en god, lang lur, men du kan være sikker på, at Milo holder øje med din lille guldklump også selvom det ser ud til at bjørnen sover.

Kan maskinvaskes ved 60 grader.

ADVARSEL! Må ikke anvendes i nærheden af åben ild.

Kort om GOTS-certificeringen:
Garanterer et økologisk og bæredygtigt produkt, produceret ud fra en række høje miljømæssige standarder for hele produktionskæden lige fra høstningen af råmaterialerne til emballagen. GOTS sikrer, at produktet er produceret under gode arbejdsforhold.
Sebra Interiørs licensnummer: CU1014229.
Loading...