Vi guider
Kålsalat med plukket andelår
Undgå madspild med en let og delikat restsalat med plukket andelår, mandarin, valnød, granatæble og persille, som gør godt oven på al den fede julemad.
4 kuverter:
100 gr. Hakket grønkål
100 gr. Rødkålssalat
Plukket and fra ca .4 andelår
Filetter fra ½ mandarin
50 gr. Valnøddebrud
Kerner fra ½ granatæble
Hakket persille efter behov.
Fremgangsmåde
Fordel grønkål og rødkål på et fad eller en stor dyb tallerken
så begge farver er synlige. Derefter fordeles det plukkede
andelår ovenpå. Mandarinfileterne skæres halvt over og
fordeles rundt på fadet.
Drys til sidst med valnødder,
granatæblekerner og persille.
Hvis man ønsker det, kan man selvfølgelig komme en
dressing henover salaten. Sennepsdressing passer godt til.
Har man ikke flere andelår tilbage, så er andebryst eller sågar
flæskesteg i tern begge en velsmagende erstatning.
En lækker og let restesalat der gør godt ovenpå den fede julemad fra dagen før.
Toulouse salat-/pastatallerken lige kant 22 cm
Hvid Riflet 30 cm. dyb tallerken
Rhombe Ovalt serveringsfad 35x26,5 lys lilla porcelæn
Serveringsfad Ø30 cm Nordic k
199,95 kr.
Pris reduceret fra
249,95 kr.
til
Øv vi kan desværre ikke vise dig denne video. Tillad statistiske cookies for at kunne se videoen.
https://www.magasin.dk/kurv/
675cbf0c7914c43c3480fe55bb
0.0
0.0
0.0
0.0
0.0
DKK