The Ordinary

Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml.

94 kr.
Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml.
The Ordinary
Granactive Retinoid 2% Emulsion 30 ml.
94 kr.
Byt i butik: 30 dages returret
Fri fragt på ordrer over 499 kr. for Goodie medlemmer (møbler leveres til 299 kr.)
Byt i alle Magasin forretninger. Fødevarer og mundbind kan ikke returneres
30 dages returret
En stabil emulsion af næste generations former af Retinoid. Denne formulering kombinerer to former af næste generations retinoider og aktive ingredienser i en kombineret Granactive Retinoid 2% Emulsion fra The Ordinary er et effektivt serum, som modvirker aldningtegn på huden. Serummet indeholder næste generation retinoider og aktive ingredienser i en kombineret kocentration på 2%. Om ingrdienserne:
Solubiliseret Hydroxypinacolon Retinoat er en højt avanceret form for retinoid, der giver en mange gange bedre virkning, mod tegn på aldring end Retinol, Retinylpalmitat og næsten alle andre former for retinoid.
Et stabilt tansportsystem af rent retinol i et beskyttende kapselsystem, der understøtter både frigivelsen og virkningen af Solubiliseret Hydroxypinacolon Retinoid
. Den indeholder blandt andet 2% koncentration af Granactive Retinoid som er en receptfri rest af direkte retinsyre som giver en mangedoblet effekt mod aldringstegn sammenlignet med retinol.
Begge de former for retinoid, der anvendes, undgår den irritation der normalt forbindes med brug af retinoid (herunder retinol), samtidig med at der opnås bedre synlige resultater mod tegn på aldring. 100% vegansk.
OBS: Bør ikke anvendes af gravide og ammende, da disse grupper anbefales at undgå hudpleje, der indeholder retinoider. Bør ikke kombineres med andre retinoide produkter eller behandlinger. Undgå ubeskyttet soleksponering. Skal opbevares på et køligt, tørt sted.
Sådan anvendes produktet: Påfør en lille mængde i ansigtet hver aften, efter vandbaserede serum og natcreme.
Loading...